2777
2789
یا فقط 3ماه اول این طوری میشه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی سارا خدا رو شکر...چه زود گذشت...انگار همین چند روز پیش بود تاپیک مامان شدنت رو زدی...خدا صحیح و سالم بزارتش بغلت انشالا...
مادر شدن سخته....ولی امیدوارم همه زنان سرزمینم این سختیه شیرین رو مزه کنند...الهی آمین
دوستان منظورم ترش کردن و اینا نیست، من 12هفته و 4روزم و اوایل خیلی غذا رو دلم میموند الانم تقریبا همونطوریم، تا آخر اینجوری غذا رو دل میمونه و دیر هضم میشه؟ کاش این دوران تموم شه خسته شدم خدایاااا
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
بله متاسفانه البته بعد از سه ماه با کمتر شدن حالت نفخ و تهوع حال عمومیت بهتر میشه اما کلا در طول بارداری هضم غذا به خاطر هورمونهای بارداری و این که جنین هم بتونه از غذاها استفاده کنه کند میشه سعی کن وعده هاتو کوچیک کنی و تعدادو ببری بالا غذاهای دیر هضم کمتر بخور
مرسی ناز نازی بانو، این مدت جرات نکردم گوجه بخورم حس میکنم اصلا هضم نمیشه، اوایل نمیدونستم دو بار که خوردم گلاب به روتون بالا آوردم بعد چند ساعت، دلم املت میخواد ولی
در واقع میترسم از اینکه دوباره گوجه بخورم و نمیدونم کی دوباره بخورم، شاید تا بعد زایمان نخورم