سلام دوستای گلم، راستش من آزمایش اول 3 ماهگیمو یکی دید گفت هپاتیت ب دارم، می خوام بدونم از کدوم قسمتش فهمیده میشه؟ بعد کلا کسی در مورد هپاتیت ب اطلاعات داره؟ به خصوص تو بارداری؟
اگه بارداری باید لحظه زایمان واکسن آماده داشته باشی تا بچه به دنیا اوند همون لحظه سریع بهش تزریق کنن تا نگیره فقط باید از قبل آمپولو بخری تا داشته باشی از دکترت بپرس همشو میگه دوست زنداداشم اینجوری بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من همون موقع به دکتر نشون دادم، گفت هیچ مشکلی نداری، حالا الان 6 ماهم امروز تموم شده و یه کارشناس بهداشت برگه آزمایشمو دید گفت هپاتیت ب داری! حالا هر چی میگردم، تو برگه آزمایشم هیچی نمی بینم آخه!
اصلا تو آزمایشم، اچ بی اس نیست! همه چیزم هم تو آزمایش تو محدوده نرمالشه و هیچی رو ننوشته مشکل دارم. نمی دونم از کجا درآورده!کلی وقته هی دارم میگردم تو اینترنت عوارض و علایم هپاتیتو...
بچه ها خیالم راحت شد که اشتباه کرده! خواهر شوهرم پرستاره، اومد خونمون نشونش دادم گفت اصلا از تو آزمایشی برا تشخیص هپاتیت نگرفتن! تو این آزمایش هیچی راجع به هپاتیت نیست! عجب آدمی بودا اون مرکز بهداشتیه! از کیه هی دارم میگردم و نگرانم!
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍