2777
2789
عنوان

گوشت گوساله چجور بپزم

129 بازدید | 17 پست

سلام ميخوام با گوشت گوساله خورش بپزم . ميشه بگيد واس اينكه سفت نشه چكار كنم ؟ اگه تجربه داريد ،؟ بايد تف بدم گوساله رو يا بريزم تو اب ؟؟ شما چكار ميكنيد

   ❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوساله ست خب دایناسور نیست که. تفت بده بعد اب بریز دو سه ساعته میپزه. نمکم نزن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه ذره تفت بده،فقط تاحدیکه رنگش عوض شه.بعد آبشو بریز.تجربه من میگه هرچقدر بیشتر سرخ کنی،سفت تر میشه.مزه شم کمتر میشه.بخاطر سفتی شم آخر پخت نمک بزن

شیمپک چی هست اصلا؟همینجوری گذاشتم😆😐😅

من با پیاز سیر زنجبیل و زیزه اسیاب شده و فیفل سیاه تفت میدم و وقتی سرخ شد کمی زعفرون دم کشیده اضافه میکنم چون طبع گوشت گوساله سرد

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
گوساله ست خب دایناسور نیست که. تفت بده بعد اب بریز دو سه ساعته میپزه. نمکم نزن

نه ميخواستم بدونم چون بازتف دادن اب از گوشت خارج ميشه گفتم شايد سفت بشه .ممنون

   ❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز