2777
2789
عنوان

بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 55 پست
اینجا نیست ،رفته مرکز استان و‌نمیاد تا فردا،فردا ظهر می بینمش یعنی حدود ۴۸‌ثاعت‌بعد از رابطه پرخطرم

خب خودت برو ازداروخونه بخر...من ی بار خجالت میکشیدم برم بخرم چون فامیل دور داشتیم تو داروخونه...همین ک وارد داروخونه مبشدم گوشیمو گذاشتم تو گوشم والکی داشتم بایکی حرف میزدم مثلا گفتم مینا جان 1برگ خواستی از قرص یا 2برگ بخرم برات..بعدش گفتم خواهش میکنم بابا این چ حرفیه مراحمی...مثلا داشتم برا یکی از دوستام میخریدم☺

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره منم اولا نمیدونستم😁😂

چرا میدونم چیه فقط میخواستم مطمئن بشم همونه بانه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😐😐😐😐

بیا وسط🔫🔫🔪🔪🔪🔪🗡🗡🗡🗡🗡🔨🔨🔨🔨

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یعنی امروزم بخورم دیره؟؟؟

ببین هر چیزی ممکنه الان پیش بیاد اگه دیروز تخمکت آماده بوده امکان لقاح هست .من خودم حامله ناخواسته ام الان با یه بار اونم یکم ریخت توش ولی زود حامله شدم .بهتره امروز قرص بخری بخوری اگه نمیخوای حامله بشی

شیطان رجیم کی بودی تو

😄😄😄😄

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏