2777
2789

همشو همین اول میگم که منتظر نمونید

میخوام تجربمو در این باره بگم

خیلی وقتا تحمل بعضی از پدر و مادرا مشکله😤

اونقدر که آدم هزار تا مشکل اعصاب و در نتیجه جسمی پیدا می کنه به خاطر اینکه یه جاهایی کوتاهی کردند، فحش دادند، تحقیر کردند، کتک زدند و... 😔

اما خدا چی میگه میگه هر کاری کردن تو بی احترامی نکن😐در عوض من هم بهت اجر میدم و تو اون دنیا به حساب اوناهم میرسم. 🙍‍♀️

من همیشه پوزخند میزدم و میگفتم اونا هر کاری خواستن بکنن و من فقط سکوت کنم که بیشتر ادامه بدن؟! 😳

پدر من مشکل اعصاب داره اما نمیخواد درمان شه. من از اول زندگیم تو دعوا و فحش بزرگ شدم و محبت کلامی از پدرم ندیدم. برادرم هم به نوبه خودش

اینم بگم که من از همون اول نوجوونی محدود شدم مثل اینکه بیرون نرم. گوشی نداشته باشم. با دوستی ارتباط نداشته باشم و... 😢

خودتون میدونین که این برای یه دختر سخت ترین چیزه. افسردگی گرفتم اما همیشه تو مدرسه بهترین بودم.و سعی کردم کمبود هام باعث نشه کار اشتباهی کنم. به خدا روی آوردم و از خدا کمک خواستم 

تا اینکه من و برادرم بزرگ شدیم با دو تصمیم متفاوت

من زود فهمیدم باید سکوت کنم بی احترامی نکنم چون مستحق آرامشم و کسی عوض نمیشه🙂

اما برادرم وقتی زور بازو پیدا کرد و دیگه مثلا مرد شده بود چون دیگه زورش می‌رسید شروع کرد به لجبازی، توهین، بی احترامی، آزار و اذیت پدر و مادرم

با این عقیده که داره مقابله به مثل میکنه🤦‍♀️

تهش چی شد:حرمتای بینشون که از بین رفت، دیگه همون اندک محبتم از بین رفت.💔

تو فامیل شد پسر بد چون بی احترامی می‌کرد بنابراین فامیلم دیگه احترام براش قائل نیستند. 

تو قلب پدرم کینه و دشمنی کاشت و همونا رو داره درو میکنه🥺

شرایط زندگی رو برای تک تک اعضای خانواده بدتر کرد طوری که شاید نتونم ببخشمش🤷‍♀️

در نتیجه اعتماد و محبت من رو هم از دست داد

خودش میدونه گند زده ولی دیگه نمی تونه درست شه

چون میگه خراب کردم🤦‍♂️

از معنویاتم دور شده

حالا فهمیدم چرا خدا میگه اگر پدر و مادر هم بدی کردن تو خوبی کن

تازه فهمیدم نسخه خدا بهترین نسخه تجویزیه☺️

شاید امروز نفهمیم اما روزی میفهمیم که ممکنه خیلی دیر شده باشه😔

من باور نداشتم اما وقتی جلوی چشمام تفاوت رو حس کردم تازه ایمان آوردم که کلام خدا حقه حتی اگه به نظرمون پشتش منطق نباشه 

بهتون دوستانه پیشنهاد میدم رابطتونو با پدر و مادرتون خراب نکنید و باهاشون خوب باشین حتی اگه خیلی بدن🥴

زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید. حرمت ها رو نکنید که خیلی ضربه می‌بینید ❤️🌹

هر وقت خواستین توهین کنید به خاطر بیارید که برای آرامش خودتونم که شده نباید این کارو کنید

ببخشید اگه زیاد شد

فکر کردم این حرفا میتونه ما رو به تفکر وادار کنه تا بهتر باشیم چون لایق آرامشیم. 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتم حق داشته ادم تا کی میتونه جلوی حرف زور سکوت کنه :( ولی با بی احترامی نباید کارشو پیش میبرد

خدا اگه حق بی احترامی نداده به خاطر آرامش خودمونه. داداش منم خیلی جاها بدی دید اما بدی رو نباید با بدی جواب داد