2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم دعوام نکنین

1439 بازدید | 112 پست

وقتی یه خانم باردار یا شیرده میبینم خیلی حالم بد میشه و بدم میاد

با اینکه بارداری و زایمان و شیردهی خوبی داشتم و اصلا اذیت نشدم اما وقتی این صحنه ها رو میبینم رومو برمیگردونم. خیلی خیلی بدم میاد

تازه یه چیز دیگه هم هست. حس میکنم یه خانم باردار یا شیرده اصلا جذابیت جنسی نداره

کیا مثل منن؟

خوشم نمیاد که اینجوری هستم.

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شفا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

از تغییر هورموناته 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شیر دادن هیچ ربطی به جذابیت جنسی نداره

اتفاقا من وقتی میبینم یه جور آرامش دارن

حس خوبیه

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

منم خوشم نمیاد و همین احساس رو دارم، من بچه ندارم نمی دونم چطور میشه؟! اما کلا از دیدن چنین صحنه هایی رومو برمی گردونم، واقعا خوشم نمیاد 🤦‍♀️😕 نمی دونم چرا؟؟ می دونم کار خوبی نیس اما... 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔