2777
2789
عنوان

خودارضایی کودک یک و نیم ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه که متوجه نیست داره چیکار میکنه

پدر و مادر نباید واکنش بد نشون بدن فقط وقتی دیدن داره اون کار رو میکنه حواسش رو با یه چیز دیگه پرت کنن تا از سرش بیوفته

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

اولا نعوظ همه پسرادارن نشونه سالم بودنه 

دوم احتمال این قضیه کمه چون هنوز پوشک میشه

سوما فقط میتونن  اون لحظه حواسش پرت کنن

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

در زمان نوزادی پدر و مادرش پشت کمرش و گوشش رو زیاد مالش میدادن که به اینجا رسیده، پدر و مادر که سکسم میکنن باید به اتاق دیگه باشن که صدای نفسشون به بچه نخوره که این مشکلات به وجود نیاد

عزیزم خود ارضاعی نیست.وقتی این کار را میکنه بلندش کنن از زمین باهاش  بازی کنند سرگرمش کنند 

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....