2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

برفک دهان شیرخوار چه جوریه؟؟چجوری تشخیص بدم برفک یا پرز های زبون

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
برفک خیلی تابلوعه قشنگ سفید میشه دیگه

یعنی کل دهنش سفید میشه؟؟

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برفک خیلی تابلوعه قشنگ سفید میشه دیگه

زبون دخترم اونجایی که شیر میخوره تو نور زیاد ببینی دهنشو سفیده یعنی برفکه؟؟

زبون دخترم اونجایی که شیر میخوره تو نور زیاد ببینی دهنشو سفیده یعنی برفکه؟؟

عکس بفرست اینجوری که نمیتونم بگم اگه برفک باشه که باید قطره نیستات بدی تو اینترنت عکس برفک دهان بچه بزن برات میاره

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
عکس بفرست اینجوری که نمیتونم بگم اگه برفک باشه که باید قطره نیستات بدی تو اینترنت عکس برفک دهان بچه ...

عکس بفرست اینجوری که نمیتونم بگم اگه برفک باشه که باید قطره نیستات بدی تو اینترنت عکس برفک دهان بچه ...

فرستادم عزیزم یه بیست دقیقه میشه شیر خورد

با فلاش گوشی این طوریه بدون فلاش اصلا معلوم نیست