پسرم یک سال و یک ماهشه بهش شربت اشتها هم داده دکتر یه مدت خوب میخورد اما مجددا هیچی جز شیرخشک نمیخوره..هر چی درست میکنم دهنشو قفل میکنه فقط چیزای شیرین مثل شکلات و شیرینی دوست داره..چیکار کنم 😭
غذای شیربن درست کن. مثلا مرغ با الو و هویچ. یا هویچ پلو. یاعدس پلو با کشمش. طبیعی. شربت اشتها بیشتربچه رو عصبی میکنه. فقط یه دوره خوبه. مولتی و اهن ایرانی مرتب بده. مثلا ماکارونی پیچ یا رشته بپز با تیکه گوشت چرخ کرده بزرگ یا مرغ چنگال بزنه بخوره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غذای شیربن درست کن. مثلا مرغ با الو و هویچ. یا هویچ پلو. یاعدس پلو با کشمش. ...
اره راست میگی هویج شیرین میکنه خوبه..فقط ماکارانی رو میگی نمیدونم چرا پسر من زود حالت خفگی میگیره باید غذا آسیاب باشه بهش بدم..۴ تا بالا و ۴ تا پایین دندون داره
یه بار این کارو کردم فقط بشقاب غذاشو دمر کرد و بقیه غذا رو با دستش پرت کرد اینور اونور نخورد اصلا..د ...
اره بذار بازی کنه باغذا. کم بریز. کارتون بذار. یا پیام بازرگانی ها بزن برنامه ریزی انتخاب کن. همان موقع بذار دهنش. کتلت بده دستش. جوجه بده دستش. اصلا بهش بیسکویت و این چیزا نده.