2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک

171 بازدید | 23 پست

پسرم‌ یک سال و یک ماهشه بهش شربت اشتها هم داده دکتر یه مدت خوب میخورد اما مجددا هیچی جز شیرخشک نمیخوره..هر چی درست میکنم دهنشو قفل میکنه فقط چیزای شیرین مثل شکلات و شیرینی دوست داره..چیکار کنم 😭

غذای شیربن درست کن. مثلا مرغ با الو و هویچ.    یا هویچ پلو. یاعدس پلو با کشمش.    طبیعی.   شربت اشتها بیشتربچه رو عصبی میکنه. فقط یه دوره خوبه.  مولتی و اهن ایرانی مرتب بده.    مثلا ماکارونی پیچ یا رشته بپز با تیکه گوشت چرخ کرده بزرگ یا مرغ چنگال بزنه بخوره.  

لیموترش تازه رو برش بزن و بده دستش...هم اشتهاش باز میشه هم برای ایمنی بدنش مفیده.

غذا هم زوری بدین به بچه،بیشتر لج میکنه.یه روز دو روز غذا نخپره خودش که گرسنه شد میخوره...همه دکترها ،روانشناسی و...نظرشون اینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیموترش تازه رو برش بزن و بده دستش...هم اشتهاش باز میشه هم برای ایمنی بدنش مفیده. غذا هم زوری بدین ...

اعصابم خورد شده دیگه با انگشتم فشار میدم غذا رو توی دهنش تف میکنه بیرون..مثل زنهای حامله ویار داره انگار حالت تهوع میگیره غذا میبینه

زیرانداز بذار  غذا بذارجلوش  خودش بخوره.   دنبالش نرو.  زوری نده. اکثرا بچه ...

یه بار این کارو کردم فقط بشقاب غذاشو دمر کرد و بقیه غذا رو با دستش پرت کرد اینور اونور نخورد اصلا..درسته؟

اعصابم خورد شده دیگه با انگشتم فشار میدم غذا رو توی دهنش تف میکنه بیرون..مثل زنهای حامله ویار داره ا ...

اشتباه کارت. اصلا زوری لب نمیزنن. عادتش بده خودش بیاد دنبال غذا.    خودت بخور محلش نده.   

غذای شیربن درست کن. مثلا مرغ با الو و هویچ.    یا هویچ پلو. یاعدس پلو با کشمش.    ...

اره راست میگی هویج شیرین‌ میکنه خوبه..فقط ماکارانی رو میگی نمیدونم چرا پسر من زود حالت خفگی میگیره باید غذا آسیاب باشه بهش بدم..۴ تا بالا و ۴ تا پایین دندون داره

یه بار این کارو کردم فقط بشقاب غذاشو دمر کرد و بقیه غذا رو با دستش پرت کرد اینور اونور نخورد اصلا..د ...

اره بذار بازی کنه باغذا.   کم بریز. کارتون بذار. یا پیام بازرگانی  ها  بزن برنامه ریزی انتخاب کن. همان موقع بذار دهنش. کتلت بده دستش. جوجه بده دستش.    اصلا بهش بیسکویت و این چیزا نده. 

اشتباه کارت. اصلا زوری لب نمیزنن. عادتش بده خودش بیاد دنبال غذا.    خودت بخور محلش نده.&nb ...

میبرمش حموم ناراحت میشم‌جیبینم دنده هاش معلوم میشه میخوام خوب بخوره😔😔😔

اره راست میگی هویج شیرین‌ میکنه خوبه..فقط ماکارانی رو میگی نمیدونم چرا پسر من زود حالت خفگی میگیره ب ...

چون از 8،9ماهگی غذاهشو میکس دادی یادنگرفته بجو.     غذاهاشو باپشت قاشق له کن که حالت زبر داشته باشه. بعد کم کم تیکه هاشو بزرگ ترکن تا یادبگیر بجوه

چون از 8،9ماهگی غذاهشو میکس دادی یادنگرفته بجو.     غذاهاشو باپشت قاشق له کن که حالت ...

مادرم اینا هم‌میگن لوسش کردی یعنی چی که خفه میشه بده بخوره..من میترسم

من 2تادارم خیالت راحت. بچه ات هیچ مشکلی نداره.     فقط  هرچی اصرار کنی اون بدترمیکنه. به خدا چند روز بی خیالش شو.   مطمین باش از گشنگیش طوریش نمیشه.  خیالت راحت.   بذار عادت کنه غذاخوردن یه امری که وظیفه اش هست. واسه خوردن غذا بهش جایزه نده.   بزرگتربشه راحتی  دیگه میشینه میخوره.  اش ها.  سوپ ها. کله گنجکشی. اینارو بچه ها دوس دارن.    

مادرم اینا هم‌میگن لوسش کردی یعنی چی که خفه میشه بده بخوره..من میترسم

ترس داره. اما غذاهاشو. دیگه میکس نکن.   ازامروز شروع کن  تا7روز   مقدار کوچیکی غذاشو عوض کن. هرروز تیکه هاش بزرگتربشه.   یوهو  یه دفعه نمیشه.   کم کم