2777
2789
عنوان

طلای دست دوم از خواهرم بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 25 پست

چون دست دومه طلای خواهرت الان عالیه که بخری در واقع هیچ سود یا مالیاتی بهش تعلق نمیگیره در ضمن طلافروشی زیر قیمت تابلو بهتون قیمت میده که واقعا سود خوبی میکنی 

پیشنهادمم النگو😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطر من نخر هر چی که باشه خواهرت و ممکنه تو دسنت ببینه دلش براشون تنگ بشه اصلا ادم تو خودی معامل ...

اتفاقن واسه خواهرشم بهتره چون طلا فروشی مفت برمیداره ولی این گرمی ۵تومن حدقل بهش میده روش

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@

اگه چشمش دنبال طلاهاش نمی مونه ازش بخر .

اگه انگشترش شیک و بدون نگینه خوبه ازش بخری چون اجرت و سود نداره فقط قیمت طلا هستش و بعد موقع فروش ضرر نمیکنی.

و اینکه طلای ۱۸عیار بخر 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
چون دست دومه طلای خواهرت الان عالیه که بخری در واقع هیچ سود یا مالیاتی بهش تعلق نمیگیره در ضمن طلافر ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد، اخه دارم تیکه تیکه جمع میکنم برای خرید خونه در اینده

مرسی عزیزم خیالم راحت شد، اخه دارم تیکه تیکه جمع میکنم برای خرید خونه در اینده

خوب کاری میکنی منم شرایطم مثل شماس تقریبا حتی با ۱ تومن هم طلای دست دوم خریدم