2777
2789
عنوان

کیا باردار نمیشن😔

213 بازدید | 32 پست

سلام کسی هست که شوهرش اسپرمش صفر باشه؟ولی باردارشده باشه؟

ما یکساله اقدام کردیم هزارتا آزمایشو داروی گیاهی و غیر گیاهی همه چی شوهرم استفاده کرده اما نشد😔بهمون گفتن چون اسپرم صفر رویان هم برین ج نمیده...کسی بوده مشکل منو داشته باشه و حل شده باشه توروخدا کمکم کنین من عاشق بچه ام خیلی سخته...همیشه وقتی مجرد بودم برا اونایی که نداشتن دعا میکردم یه روز فکر نمیکردم خودم بشم یکی از اونا😭

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیشم دوساله درکت میکنم ولی ما مشکلی نداریم

عزیزم ناباروری بی علت وجود نداره هنوز مشکلتون و پیدا نکردن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

من بعد از 5 سال باردار شدم.رفتیم طب سنتی اوضاع دوتامون افتضاح بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من باردار شدم ولی سقط شد😔

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

یکی از آشناهامون شوهرش وضعیتش طوری بود که دکترا گفتن باردار نمیشین اما خانمش مقاومت کرد رفت دنبال درمان آی وی اف کردن الان دوقلو دارن دو تا پسر ناز ناامید نباش گلم از خدا میخوام به این زودی خدا بهت یه نی نی سالم و خوشگل بده

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
شاید ولی شوهرم سالمه شاید مشکل از خودمه عکس رنگی نرفتم

خب شما خیلی کارارو هنوز نکردین بعد میگین مشکل ندارم 

شوهرتونم بهتره مراکز ناباروری ازمایش بده

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤