2777
2789
عنوان

سلام لطفا کسی نڟری تجربه ای داره بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 44 پست
[QUOTE=133611897]دیقا هپینو میخام عزیزم ی ساله ازدواج کردم بیشتر مشکلاتمون دخالت های خانوادشه و ی پس ...

عزیزم شوهرم دهن بین خانوادشه زود تحت تاثیر حرفای اوناست بخاطر بچه همشون بهم جهبه میگیرن فک میکنن ظلم شده در حق اون بچه خواهر شوهرام برام خیلی کارا کردن ولی در کنارش دخالتم دارن حالا شوهرم میگه خواهرام خیلی خوبی در حقت کرده و تو جوابشونو با بدی دادی

[QUOTE=133611897]دیقا هپینو میخام عزیزم ی ساله ازدواج کردم بیشتر مشکلاتمون دخالت های خانوادشه و ی پس ...

الان از دیروز بعداڟهر تا الان زنگ نزده چ حرفی داشته با من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرم دهن بین خانوادشه زود تحت تاثیر حرفای اوناست بخاطر بچه همشون بهم جهبه میگیرن فک میکنن ظلم ...

رفتارت تو این یک سالو با خودت مرور کن بدون تعارف بشین فکر کن اصلا بهتر بگم بنویس تا الان چه اشتباهاتی تو رفتارت با همسرت و خانوادش داشتی و درکنار چه خوبیایی بهشون کردی یا بنویس همسرت چه خوبیایی کرده و چه اشتباهاتی در مورد خانوادشم همینطور همه رو بنویس این نوشتن که میگم به مرتب شدن ذهنت کمک میکنه میتونی با مرور خوبی های همسرت و خانوادش از یه سری بدیاشون بگذری و میبینی اونقدراهم که فکر میکنی ادمای بدی نیستن

رفتارت تو این یک سالو با خودت مرور کن بدون تعارف بشین فکر کن اصلا بهتر بگم بنویس تا الان چه اشتباهات ...

شوهرم همش عکس بچشو ب لج من میزاشت پروفایلش حالا امروز عکس بچشو برداشته عکس دختر داداششو گذاشته هیچ سر در نمیارم

الان چند مدته دور از هم زندگی میکنین عزیزم...شاید اماده نکرده خودشو هنوز دقیقا به وکیلت چی گفته

ی ماه و پنج شیش روز ازهم جداییم عزیزم وکیلم گفته میخای ادامه بدی یا نه در جواب وکیلم گفته من به خانومم زنگ میزنم بعد ب شما خبر میدم

الان چند مدته دور از هم زندگی میکنین عزیزم...شاید اماده نکرده خودشو هنوز دقیقا به وکیلت چی گفته

اگه واقعا قصد ادامه زندگی نداره خب میگفت ندارم باز منو بلا تکلیف نمیزاشت😔

ی ماه و پنج شیش روز ازهم جداییم عزیزم وکیلم گفته میخای ادامه بدی یا نه در جواب وکیلم گفته من به خانو ...

خب پس عزیزم حتما حرفی برای گفتن داره چون اگه خیلی روی طلاق مصمم بود درجواب وکیلت نمیگفت میخواد باهات حرف بزنه  غما کاش تو این مدت جدا نمیبودین از یه طرف فکر میکنم این فاصله باعث میشه هر دوتون دلتنگ زندگی مشترکتون بشین و قدرشو بدونین اما از طرفی برای اقایون یه بدی داره که سریعا به شرایط تازه عادت میکنن یه سریاشونم خدایی نکرده جای خالی شریک زندگیشونو پر..نمیخوان اصلا تن دلتو خالی کنم قطعا همسرت جزو دسته دوم نیست ولی میخوام بگم نگاه مردا باما زنا خیلی فرق ذاره

اگه واقعا قصد ادامه زندگی نداره خب میگفت ندارم باز منو بلا تکلیف نمیزاشت😔

نمیدونم شاید غرور همسرت بهش اجازه اعتراف اشتباهاتش رو نمیده شایدم منتطره تو پاپیش بزاری و برگردی درهرحال سعی کن رو اوصاع کنترل داشته باشی و احساسی عمل نکنی صبوری کن تا همسرت تصمیمشو بگه بهت تو این مدتم زندگیت رو معلق نگه ندار برنامه های قبلیتو داشته باش 

خب پس عزیزم حتما حرفی برای گفتن داره چون اگه خیلی روی طلاق مصمم بود درجواب وکیلت نمیگفت میخواد باهات ...

خب واقعا اینجوری بود ب وکیلم میگفت ادامه نمیدم منم بلاتکلیف نبودم

نمیدونم شاید غرور همسرت بهش اجازه اعتراف اشتباهاتش رو نمیده شایدم منتطره تو پاپیش بزاری و برگردی دره ...

خب چن روز دیگه بهش فرصت صبر کردن بدم بعد برم اقدام کنم؟