2777
2789

با اجازه استاتر❤️

دوستان بیاین از همدیگه فوت و فن زیاد سود کردن تو بورس یاد بگیریم💪💪💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4250844/کیا-تو-بورس-سود-خوبی-ب-جیب-زدنبیاین-ب-ماهم-یاد-بدید

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا مدهبیه اینجا نه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اونجا پر از افکار قدیمیه و کاربراش هنوززز مهم ترین فاکتور ازدواجشون پاک بودنه

این که خوبه

هرزگی متمدن بودنه؟؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
اونجا پر از افکار قدیمیه و کاربراش هنوززز مهم ترین فاکتور ازدواجشون پاک بودنه

عزیزم پاک بودن تفکرقدیمیه نیس من یکی ازشرط های ازدواجم پاک بودنه طرف مقابلم بودن اینک باصدنفربوده باشه وبعدش بیاددنبال ی دخترپاک ومنزه بگرده

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
این که خوبه هرزگی متمدن بودنه؟؟

نمیگم هرزگی متمدن بودنه!

اما تنها فاکتور ازدواجم پاک بودن نیست !

چه بسا خیلی ها پاک هستن اما هنوز آب پیدا نکردن.وگرنه شناگر های ماهری هستن.

اما اونجا همرو بر اساس پاکی میسنجن و غرور خاصی دارن