2777
2789
عنوان

دوستان چند روزی هست اب توی دهنم جمع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 37 پست
سمت راستی به جز خط پر رنگ دوتا هاله افتاده که خطا محسوب میشه و باید دوباره بی بی بزنی، سمت چپی هم من ...

عزیزم دیروز سه تا زدم هر سه تا هاله بود میدونم خطاست و باردار نیستم 

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا امید نباش بذار یکی دو روز دیگه بزن

۴ روز تا پریودیم مونده من اصلا شکمو نیستم اما الان نصبت به خیلی چیزا دهنم اب میفته دشویی زیاد میرم و اینکه کمر درد دارم و زیر دلم میگیره و ول میکنه خنکی خیلی دوست دارم البته بگم از ۵ به بعد شبی دو تا کلومفین خوردم و شب در میان اقدام داشتم دشویی هم زیاد میرم

منم دقیقا علائم شما رو داشتم. یه هفته بعد از موعد بی بی زدم مثبت شد😊 

واقعا عزیزم خدا از دهنت بشنوه ...مثل من تستات هاله هم مینداخت 

روی  حساب علایم میگه ؟؟

اره . بی بی چک زود گذاشتی که منفی شده

بعد از موعد بزار. 

منم از چند روز بعد اقدام علائمم شروع شد. بزاق زیاد. تیر کشیدن تخمدان چپ. دل درد. اشتهای زیاد

اره . بی بی چک زود گذاشتی که منفی شده بعد از موعد بزار.  منم از چند روز بعد اقدام علائمم شروع ...

خدا از دهنت بشنوه 

واقعا عزیزم خدا از دهنت بشنوه ...مثل من تستات هاله هم مینداخت 

ان شاالله گلم بارداری. من چون یه هفته بعد از موعد پریود گذاشتم دوتاش کامل هاله انداخت. گلم استرس نداشته باش. و بعد از موعد بی بی بزن😊