2777
2789
عنوان

برای مهریه گرفتن از شوهرم...

949 بازدید | 11 پست

سلام من ۹ ماهه ازدواج کردم و حین رابطه خونی از من خارج نشد و شوهرم معتقده که من زن بودم که باهاش ازدواج کردم.

تصمیم به طلاق گرفته و من چجوری میتونم ثابت کنم که قبل از ازدواجم رابطه نداشتم؟؟ اگه ثابت نکنم مهریه بهم تعلق نمیگیره؟

نترکونید لطفا.

مربوط به تاپیکای قبل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چه شوهری داری چقد بی سواد و کوته فکر خیلیا اینطورین اگه قبل عروسیت برگه سلامت داری که هیچ اگه نه ببرش پزشکی قانونی فکر کنم اونا بتونن بهش ثابت کنن شما از اون مدلای هستی که خونریزی ندارن

بایه وکیل مشورت کن.بدونه رفتن به پزشکی قانونی نمیتونه ادعایی کنه.ضمنامهریه ام دیگه گرفتنی نیست مگراینکه طرف مایل به پرداخت باشه خودشم.حالاچه این ادعادرست باشه چه نباشه

اصلا نیاز نیست چیزی رو ثابت کنی ، مهریه ربطی به این قضیه نداره و در هر شرایطی بهت تعلق میگیره . شوهر احمقت همچین حرفی تو دادگاه بزنه ، در واقع خودشو محکوم کرده. 

قانونا هیچچچچ مردی حتی یک ساعت بعد از ثبت عقد نمیتونه ادعایی در مورد بکارت همسرش داشته باشه . اگر یه ذره به حقوق خودتون واقف باشید نمیتونن اینجوری اذیتتون کنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد