2777
2789
عنوان

بچها توروخدا کمکم کنید دارم سکته میکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست من اللن يكساله تا دست نزنم كمرنگه ولي دست ك ميزنم شروع ميكنه خاريدن وپررنگ شدن

برای شما لک های قارچی دست نزنید،لیف شخصی استفاده کنید و پماد تتریسایکلین استفاده کنید.یک هفته ای درست میشه

اصلا قصد ندارم بهت استرس بدم فقط جهت اطلاع میگم ک بقیه هم بدونن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
نه چی مثلا؟ زیاد عرق میکنم اخه هی هم لباس عوض نیکنم و دوش میگیرما اما نمیدونم الان چهیکار کنم

احتمالا گرمی داری زده بیرون. ی حساسیت بهاری

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اصلا قصد ندارم بهت استرس بدم فقط جهت اطلاع میگم ک بقیه هم بدونن

نه اصلا این حرفا نیست

حالا نمیخوام بترسونمت ولی من کرونا گرفتم خواهر ک خوب شدم صداشم درنیوردم

وولی الان اینطوری شدم یه چند وقت پیشم شده بودم خوب شد کم بود اخه

زیاد عرق میکنم اما الان چیکار کنم؟

متاسفانه من بلد نیستم توی نت سرچ کنی بهت میگه من هیچ وقت نداشتم. دوش هم خوبه. اگر زیادتر شد حتما باید بری دکتر پوست دارو میده

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
نه اصلا این حرفا نیست حالا نمیخوام بترسونمت ولی من کرونا گرفتم خواهر ک خوب شدم صداشم درنیوردم وولی ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم. چیا خوردی ک خوب شدی