shabi1988 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 360 عنوان لکه قهوه ای دیدم 121 بازدید | 12 پست سلام دوستانمن ۸ هفتگی رفتم سونو قلب بهم دکتر گفت هماتوم ۱۱*۱۸ دارمبهم شیاف داد که استفاده کردمتا به امروزم هیچ لکه ای ندیدمالان چند قطره لکه قهوه ای رنگ دیدم خیلی نگرانمیعنی هماتومه دفع شده یا مشکلی پیش اومدهالان ۱۱هفته و ۵روزمه آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش 1399/02/03 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 من خودم تجربه ای ندارمولی خدا خدا میکردم دیگران بیان جواب بدنعزیزم به نظر من جای نگرانی نیستاسترس نداشته باش فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
19910payizan عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1095 عزیزم بیخودی چرا استرس داری یه چیز عادیه برا مادر باردار که هماتوم دارهاشنای ما هم داشت خیلی راحت حاملگیشو گذروند و نی نیش رو هم بدنیا آورد خدایا شکر ... کمکم کن 😥
deniz135 عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 492 منم دلشتم خیلی زیاد ولی دکتر گفت اگه قرمز باشه یعنی همون خون خطرناکه .قهوه ای اشکالی نداره دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️
shabi1988 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 360 عزیزم بیخودی چرا استرس داری یه چیز عادیه برا مادر باردار که هماتوم داره اشنای ما هم داشت خیل ... چه میدونمبا این حال که این بچه رو برنامه ریزی نبوده و اصلا به فکرش نبودیمولی از وقتی فهمیدیم هست همگی دوستش داریمخیلی نگرانشممیترسم براش اتفاقی بیوفته واقعا اینده بدون اون نمیتونیم تصور کنیم آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
19910payizan عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 1095 چه میدونم با این حال که این بچه رو برنامه ریزی نبوده و اصلا به فکرش نبودیم ولی از وقتی فهمیدیم هست ... بهت قول میدم سالم بغلش میگیری مگر اینکه بخوای الکی به خودت استرس بدیخواهرانه میگم ارامش داشته باش و از دوران حاملگیت لذت ببر ب خدایا شکر ... کمکم کن 😥
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 چه میدونم با این حال که این بچه رو برنامه ریزی نبوده و اصلا به فکرش نبودیم ولی از وقتی فهمیدیم هست ... غربالگری هک رفتید {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 نشاسته بریزتوآب سردبخور 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
shabi1988 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 360 غربالگری هک رفتید نه پنجشنبه میرم آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
shabi1988 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 360 نشاسته بریزتوآب سردبخور برا چی خوبه؟الان یه شیاف زدم دراز کشیدمیادم اومد دکترمگفت اگه احیانا لکه قاوا ای دیدی یه شیاف بزن بخاب آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 نه پنجشنبه میرم شما طبق اخرین پریودتون حساب میکنید یا سونو بنده خداعروسمون سونو بااخرین پریودش۳روزفرقش یعنی سونو عقب۳روز {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
shabi1988 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 360 شما طبق اخرین پریودتون حساب میکنید یا سونو بنده خداعروسمون سونو بااخرین پریودش۳روزفرقش ... نه من با توجه به سونوی قبلی گفتمتو سونو دقیق محاسبه میشه با توجه به وزن و سایز جنینمعمولا اختلاف هست اوم مهم نیستمهم اونیه که تو سونوگرافی میگن آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 برا چی خوبه؟ الان یه شیاف زدم دراز کشیدم یادم اومد دکترمگفت اگه احیانا لکه قاوا ای دیدی یه شیاف ب ... میگن باعث میشه بچه بمونه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚