2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین لطفا

107 بازدید | 10 پست

من دوازده روزه پریود نشدم. دیروز آز دادم بتام منفی بود. سه چهار روزه نوک سینه هام حساس شده و درد میکنه رحمم همش انقباض داره و درد میکنه مثل درد پریود. احساس ریختن خون دارم ولی خونی نمیاد. الان چند ساعته کمرم هم درد گرفته و تیر میکشه سمت چپ کمرم فکر کنم تخمدانم باشه. کسی میدونه اینا علائم چیه؟ همه دردهام توی چند ساعت گذشته بیشتر شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا کیست داری یا هم هیچی نیس استرس نداشته باش پریود میشی یکم راهش بسته شده رازیانه دم کن بخور

تو این شرایط دکتر رفتن خیلی سخت شده اگه فعلا دو سه روزی دکتر نرم عوارضش درگیرم میکنه؟

تو این شرایط دکتر رفتن خیلی سخت شده اگه فعلا دو سه روزی دکتر نرم عوارضش درگیرم میکنه؟

ن عزیزم من خودم اینطوری بودم دو سه هفته عقب افتاد حتی یک ماهم پریود نشدم سمت چپ پایین شکمم درد میکرد و همه علایم تو رو داشتم انگار پری زور میزنه بیاد ولی نمیشه دوتا سونو نوشت ۱۴۰ هزینه یکیش بود اونم با دفترچه .دوهفته بعد رفتم گف هیچیت نیس ولی دکترم گف ب احتما زیاد کیست بوده پاره شده با پریود بعدیت اومده .یه ماه بعد پریود شدم .صبر کن تا یه ماه اینا بعد.راستی هنوزم ک هنوزه زیاد سرپا باشم باز شکمم سمت چپش پایین تیرمیکشه

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
ن عزیزم من خودم اینطوری بودم دو سه هفته عقب افتاد حتی یک ماهم پریود نشدم سمت چپ پایین شکمم درد میکرد ...

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم. آخه یکی از فامیلام کیستش ترکید چند روز بیمارستان بستری شد و حالش خیلی بد بود از اون ترسیدم.

ممنون که جواب دادی