خواهرم قبلا شاغل بود تعدیل نیرو خورد دیگه سر کار نمیره بچه کوچيکم داره. شوهرش هیچی کم نمی ذاره اما به خواهرم پول نقد نمیده. امروز باهم بیرون بودیم پول نداشت چیزایی که دوست داشت رو بهره دلم آتیش گرفت.
چطوری بهش پول بدم. لباس و اینها بهش کادو دادم قبلا. غرور هم داره نمیتونم مستقیما پول بدم بهش بگم پول تو جيبيت باشه
دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
بده مادرت بهش بده به عنوان مثلا کادوی بچت یا .....
ادم با مادرش راحتتره خودت نده خورد میشه
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
شاغل بوده همه پولشو خرج کرده که الان هیچی نداره؟چه عجیب که از شوهرش پول نمیگیره.نمیدونم والا خواهر من برا من واریز میکنه به خودم نمیگه.خودمم که میخوام پس بدم دعوام میکنه.روابط شما چجوریه نمیدونم