2777
2789
عنوان

پشت گوش دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 26 پست
😭😭😭😭😭 بچم چشماش خيلي قشنگه زير عينك داغون ميشه😭😭😭

چطوری فهمیدی نیاز داره به عینک

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم 11 ماهشه چشاش به نور حساسه انگاری از اتاق تاریک میارمش بیرون چشاش خیلی اذیت میشه دارم نگ ...

به چشماش دقت كن اگر انحراف يا يه چيزي ميخواد ببينه تنگ ميكنه يه معاينه ببر من زود فهميدم خداروشكر همين عاليه طبق حرف دكترا

دخمل منم دوساله که شد عینک زد 

خیللی خوب همکاری کرد 

من خیللی غصه خوردم 

اما الان که ۷ سالشه تو معاینه آخرش دکتر گفت داره بهتر میشه اگه همینطور مرتب عینک بزنه تا ۹ سالگی به امید خدا خیللی بهتر میشه شاید دیگه عینک نخواد 

مشکلش آستیگمات هست 

و یک‌سالگی تشخیص داده شد اما من بهم گفتن شاید خوب بشه 

دوسالگی پیش متخصص بردم و گفت کاش همون یکسالکی عینک زده بود 

به هر حال گذشت 

ولی اینکه مرتب عینک زد خیللی به بهبودش کمک کرد 

اندیشه مدار ...روزگار همین است 
الهی بگردم😞مثل خاهرزاده من اونم زود عینکی شد ولی لابد جنس دسته عینکش بده اگه خشک و تنگه عوض کنین

نه كلا ميگم چون دخترم عينكش حالت لاستيكي ژله ايي داره

نه كلا ميگم چون دخترم عينكش حالت لاستيكي ژله ايي داره

میفهمم چون خودمم عینک میزدم اینجور میشدم 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
عزیزم عینک مگه چقدر وزن داره کلا 5 گرمه چجوری میخواد زخم کنه

والا نميدونم 😔

عينك سازيه گفت 

تازه عينك دخترمو هم فرم هم لنزشو خيلي خوبه سبك برداشتم كه همون ٥گرمم نميششششه 

ولي ميگن پشت گوش بچه نازكه زود زخم ميشه

دخمل منم دوساله که شد عینک زد  خیللی خوب همکاری کرد  من خیللی غصه خوردم  اما الان ...

خداروشكر دخترمنم داره كمي همكاري ميكنه 

امروز چهارپنج ساعت زد واسه روز اولش به نظرم عالي بود 

خداروشكر كه چشماي دخترتون خوب شده ان شاءالله كه به زودي عينكو برداره