2777
2789
عنوان

عکس سونو گرافیم بیایید کمک

84 بازدید | 11 پست

۲۰سالمه پریودم نامنظمه پارسال پنج ماه پریود نشدم بد امپول زدم شدم الان باز دوما نشدم رفتم دکتر سونو نوشت انجام دادم 

عکسشو میزارم 

خیلی استرس دارم مجردم 

بگو تا برات حمدبخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرح حال بالينى مهم‌ترين قسمت معاينه شما را تشکيل مى‌دهد. تقريباً نيمى از مسائل با پرسش دقيق وضعيت سلامتى گذشته، سابقاً بيمارى در خانوادهٔ و علائم فعلى توسط پزشک کشف مى‌شود. همچنين پزشک بايد در مورد عادات خوردن و نوشيدن، مصرف مواد مخدر، داروهائى که در حال حاضر استفاده مى‌کنيد، شغل، فعاليت‌هاى تفريحي، عواطف، تأهل، و در صورت لزوم مشکلات جنسي، از شما سؤال کند.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)

ببین منکه چیز مشکوکی ندیدم ‌ همچی نرماله ولی برا تطبیق یعنی اینکه چیزایی که نوشته میتونی یسری ازمایشات دیگه بدی که تایید صحت چیزی که گفته و سلامتت رو،ببین دخترخاله من گاهی ۵ ماه پریود نمیشد هیچ مشکلی هم پیش نیومده براش تازه با اولین اقدام باردارم شد،ببین یه سوال موهای زاید و ریش مانند در میاری؟

ببین منکه چیز مشکوکی ندیدم ‌ همچی نرماله ولی برا تطبیق یعنی اینکه چیزایی که نوشته میتونی یسری ازمایش ...

فقط دوتا دونه زیر چونم دارم.اونم فک کنم ارثی باشه خواهرامم دارن از مادربزرگم داریم...

تخمدان ها حجیم یعنی چی اخه

بگو تا برات حمدبخونم

ببین دختر خاله من موهای زخیم در میاورد گفتن بخاطر هورمون هست عادت ماهانش و اون موها هم نشانه همون هورمون بود،اگه خیلی نگرانی شخصی پیام بده شماره دکترمو بدم ازش بپرس واتساپ جواب میده