2777
2789
عنوان

هر کی تعبیر خواب بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من هر چند وقت یکبار خواب می بینم چند تا ببر می خوان بهم حمله کنن. البته من فرار می کنم ولی یکیشون همش دنبالمه کلی نمی تونه اسیب بزنه و من همش ازش می ترسم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
اخه از کی؟ من مطمئنم که هیچ کس از دستش ناراضی نیست  هر هفته ام خیرات میدم

عزیزم تو زندگیه شخصیمون چیزهایی هست که بقیه نمیدونن به نیت هر رنجش و قرضی تو دنیای مادی داره براش خیرات کنار بذار خوابها زاده خیالن ولی باز لازمه بهشون توجه کرد اگه تکرار بشه واقعا میخواد پیام برسونه ولی تو خوابهای بعدی واضحتر میشه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خیره انشالله  مواظب خودتون باشید یه اتفاق میخواد بیوفته و اون ازش خبردارشده وناراحت و عصبانیه ...

چه حرف و تعبیریه عزیزم ، زنده شدن مرده توی خواب حالا با هر شرایطی ناراحت ، خوشحال غمگین  ، ازدواج هست تعبیرش و یا به دنیا اومدن فرزند جدید

سلام😊 
😭😭😭😭😭 نمیتونم

این خوابات بخاطر افکار پریشونته. همه مااااا ازین دنیا میریم مرگ پایان زندگی نیس

زندگیتو بکن دختر.شاد باش برادرت اونجوری روحششادتره با شادی تو

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
دوستان من هر چند وقت یکبار خواب می بینم چند تا ببر می خوان بهم حمله کنن. البته من فرار می کنم ولی یک ...

عزیزم کسایی که دورتون هستن ادمهای دورویی هستن و خودشون رو نشون نمیدن ولی یکیشون هست بابقیه فرق داره و ولی شمافکر میکنید اونم مثل بقیه است بهش اعتماد کنید

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
چه حرف و تعبیریه عزیزم ، زنده شدن مرده توی خواب حالا با هر شرایطی ناراحت ، خوشحال غمگین  ، ازدو ...

نه اصلا اینجور نیست ک شما میگید فقط به دنیا اومدن بچه نیست من تعبیرخواب بلدم الکی حرف نمیزنم 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤