بعد دیشب خواب میدیدم که برادرم تو حیاط نشسته همش داد و بیداد میکنه هر چی بهش میگفتم چته جواب نمیداد و به گوشیش خیره شده بود بعضی وقتا هم وسط حیاط دراز میکشید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان من هر چند وقت یکبار خواب می بینم چند تا ببر می خوان بهم حمله کنن. البته من فرار می کنم ولی یکیشون همش دنبالمه کلی نمی تونه اسیب بزنه و من همش ازش می ترسم
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
اخه از کی؟ من مطمئنم که هیچ کس از دستش ناراضی نیست هر هفته ام خیرات میدم
عزیزم تو زندگیه شخصیمون چیزهایی هست که بقیه نمیدونن به نیت هر رنجش و قرضی تو دنیای مادی داره براش خیرات کنار بذار خوابها زاده خیالن ولی باز لازمه بهشون توجه کرد اگه تکرار بشه واقعا میخواد پیام برسونه ولی تو خوابهای بعدی واضحتر میشه
دوستان من هر چند وقت یکبار خواب می بینم چند تا ببر می خوان بهم حمله کنن. البته من فرار می کنم ولی یک ...
عزیزم کسایی که دورتون هستن ادمهای دورویی هستن و خودشون رو نشون نمیدن ولی یکیشون هست بابقیه فرق داره و ولی شمافکر میکنید اونم مثل بقیه است بهش اعتماد کنید