2777
2789

این پیشی منه اسمشم کاسپین هست

دیگه تو قرنطینه بیکارم تو مسابقه پیچ های مختلف پیشی شرکتش میدم یکیشم لینک زیره اگه خوشتون اومد ازش لایک کنید...

هرسوالی هم درباره نگهداری گربه داشتید بپرسید اگه بتونم کمک تون میکنم

https://www.instagram.com/p/B_QK7HkjwiW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

چه نازه اخییی   

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
نمی‌ترسی؟ من خیلی میترسم از گربه 😭

نه عااااشق گربم چرا بترسم

البته میدونم خیلیا فوبیا گربه دارن

من ي سوال دارم گربه ماده هم پريود ميشه؟

اره ولی خونریزی ندارن اما رفتاراشون یکم تو اون دوره تغییر میکنه مثلا خودشونو زیاد میلیسن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بین ما یه بچه گربه پیدا کردیم خیلی کوچولو 

داریم بهش شیر بدون لاکتوز میدیم چون گفتن شیر لاکتوز دار اذیتش میکنم 

ماساژشم میدیم 

شبا هم بهش نمیدیم شیر یعنی شیش هفت ساعت شیر نمی خوره تا صبح ایراد که نداره ؟

و اینکه لازم بشوریم با سشوار خشکش کنیم یا مریض میشه با دستمال مرطوب بچه میشه تمیزش کرد ؟

و اینکه یکم میلرزه سرش عادی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
گربه چ غذای میخوره دستشویش چطوره موهاش میریزه؟

من هم غذای خشک میدم هم خونگی

خونگی مرغ پخته با هویج و سیب زمینی و اسفناج گاهی هم همراه لولیا سبز همه رو باهم له میکنم میده مرغش 70 درصد باید باشه بقیه سبزیجات 30 درصد

مرغ پخته با برنح و سبوس جو دو سر هم میدم اینم مرغش 70 درصد

گوشت چرخ شده آب پز

دل و سنگدون مرغ آب پز

دشتشویی که خودش میره رو تراس تو ظرف خاک

موهای نژاد پرشین بله میریزه همه موبلند ها ریزش دارن

گربه چ غذای میخوره دستشویش چطوره موهاش میریزه؟

دستشویی که ظرف خاک دارن خودشون میرن همونجا حالا اموزشم میشه داد ریزش مو هم تقریبا بستگی به نژادشون داره