ده کیلو آب رو بذارید جوش بیاد بعد ۷۰۰ گرم نمک بهش اضافه کنید و در آخر نیم کیلو سرکه سفید رو بهش اضافه کنید خاموشش کنید و داغ داغ بریزید روی خیارهایی که توشیشه ریختین البته سیر و ترخون هم به شیشتون اضافه کنید بعد همونجور داغ درشو ببندید و خیلی محکم کنید و بعد از سه الی چهار روز قابل مصرفه 😋😋حالا اگه خواستین بیشتر بمونه میتوتید پاستوریزش کنید
حالا اگه مقدار خیارتون کمه این مقدار آب رو نصف یا یک چهارم کنید 😊این دستور کارخونه یک و یک عست عالی میشه
همه رو پست اول گفتم برای یه مسر کوچولوی بیمار که سرطان داره دعا کنید و صلوات بفرستید 😔😔