2777
2789
عنوان

سرفه آلرژیک کودک

728 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها شما میدونین بهترین دارو برای سرفه بچه که از آلرژیه چیه دخترم نه سالشه  الان یه ماهه سرفه میکنه پاییزم دوماه سرفه میکرد با دارو خوب شد ولی الان اون داروها اثر نداره روش تو این شرایط میترسم ببرمش دکتر خدا خیرتون بده چیزی میدونین بگین

قرص زادیتن اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوبه اصلش سوییسی هست شربتش هم من دادم خوب بود ولی از داروخونه بپرس نمیدونم برای نه سال خوبه یا نه

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم خیلی الرژی داشت فقط زادیتن جواب داد وگرنه کتوتیفن هم برای حساسیته.اگه سرفه میکنه قرص هیدروکورتیزون هم خوبه

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

من به دونه رو با ابجوش دم میکردم و لعابشو میدادم روزی سه بار صبح ها اویشن و عسل میدادم سرفه هاش خیلی بهتر شد

من به دونه رو با ابجوش دم میکردم و لعابشو میدادم روزی سه بار صبح ها اویشن و عسل میدادم سرفه هاش خیلی ...

مرسی عزیزم واسه بچه شمام پیش میومد که سرفه انقد طولانی بشه و به دارو جواب نده بعضی وقتا نگران میشم چیز دیگه ای نباشه

اره عزیزم طبیعیه مخصوصا وقتی سرما میخوره بعد خوب میشه ولی سرفه هاش تا یک ماه ادامه داره بچه هایی که الرژی دارن سینشون حساس میشه و سرفه زمان میبره خوب بشه وقتی که سرما میخورن اینو دکتر گفت.