2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش تا خدا نخواد نمیشه ما هم بدون هیچ مشکلی یک سال و شیش ماه باردار نشدم.البته وقتی هم شدم سقط شد 😔 ولی میخوام بگم بسپر به خدا

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

همسرت بفرست ازمایش اسپرم بده ...اگر سالم بود خودت برو چکاپ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مشکل چیه

اين ماه رفتم دكتر بدون دارو فوليكول سايز ٢٠ داشتم دكتر گفت احتمالا اين ماه باردار ميشي ولي در كمال تعجب ٤ روز عقب انداختم و پريود شدم 

من اصلا عقب نميندازم

نگران نباش تا خدا نخواد نمیشه ما هم بدون هیچ مشکلی یک سال و شیش ماه باردار نشدم.البته وقتی هم شدم سق ...

عزيزم ميفهمم خيلي سخته من همسرم بايد آزمايش بده خيلي نگرانم

بله اينماه رفتم دكتر گفت مشكلي نداري حالا همسرم بايد آز بده

تا یکسال طبیعیه به خودت استرس نده

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
دوماه ديگه يكسال ميشه😞

ان شاءالله حامله میشی نگران نباش هر چی خدا بخواد

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
اين ماه رفتم دكتر بدون دارو فوليكول سايز ٢٠ داشتم دكتر گفت احتمالا اين ماه باردار ميشي ولي در كمال ت ...

میخواستی شوهرم یه ازمایش بده خب

محبتی رو که تو خونه گم کردی تو خیابونا دنبالش نگرد :/