2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چیزی نذاشتی یه کم روغن جامد بذار ببند خشک شه بیفته 

نه چیزی نذاشتم ولی بیمارستان هم گفتن چیزی نزن خودش میوفته سر دختر اولمم چیزی نزدم ولی ۸ روزه افتاد ولی این نه

اخه بیمارستان گفتن چیزی نزنین

یکی از فامیلامون زایمان کرد دکترا بهش گفتن تو بتادین نشین خودتون فکر کنید.. مگه میشه بند ناف هم همینه شیرتو بزن به بند نافش هیچیش نمیشه

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️ 
اخه بیمارستان گفتن چیزی نزنین

بله..اینجور میگن تازگیاا...

اما من ۹ سال پیش سر دخترم زدم و روز ۴ افتاد...ان شاالله سر این نی نیم هم میخوام بزنم....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
میشه بگی برا چی و چطوریه این بند ناف

من نازایی دارم ی بچهای همینجا بهم گفت چون اصلا باردار نمیشی شاید چله افتاده روت و باید بندناف یه نوزادو بذاری تو تشت و بعد ابشو روی سرخودت و شوهرت بریزی و دورتا دور حموم و بعدم بری اقدام ...گفت باردار میشی چندتایی هم بهم گفتن راست میگه ماهم باردار شدیم ....حالا من اصلا زن حامله اطرافم نداریم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
بله..اینجور میگن تازگیاا... اما من ۹ سال پیش سر دخترم زدم و روز ۴ افتاد...ان شاالله سر این نی نیم ه ...

اره واقعاََ بی فکر فقط میگن آخه مگه میشه زایمان کرد نره تو بتادین نشینه.... شما بگید واقعاََ..؟ 

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️