2777
2789
من نازایی دارم ی بچهای همینجا بهم گفت چون اصلا باردار نمیشی شاید چله افتاده روت و باید بندناف یه نوز ...

اخی عزیزم ان شاالله که هر چه زودتر مادر بشی  برات صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نازایی دارم ی بچهای همینجا بهم گفت چون اصلا باردار نمیشی شاید چله افتاده روت و باید بندناف یه نوز ...

انشالله که یه بند ناف گیرت میاد و سر یک ماه حامله شی  برات دعا میکنم🤲🤲

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️ 
انشالله که یه بند ناف گیرت میاد و سر یک ماه حامله شی  برات دعا میکنم🤲🤲

مرسی عزیزم انشالله شماهروقت کوچولو رو شیر میدی منو دعاکن بگو خدایا مشکلات زندگی ریحانه را حل کن 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

چله رو میشه با چیزای دیگه هم برداشت مثل گنجیشک مرده وخیلی چیزای دیگه

مرسی عزیزم انشالله شماهروقت کوچولو رو شیر میدی منو دعاکن بگو خدایا مشکلات زندگی ریحانه را حل کن  ...

عزیزم من هنوز ازدواج نکردم ولی همیشه واستون دعا میکنم

اره واقعاََ بی فکر فقط میگن آخه مگه میشه زایمان کرد نره تو بتادین نشینه.... شما بگید واقعاََ..؟  ...

اخه اولا قرص ودارو نمیدادن واس همین تو بتادین برا جلو گیری از عفونت مینشستن ولی الان دیگه دارو وقرص میدن نیازی نیست

اخه اولا قرص ودارو نمیدادن واس همین تو بتادین برا جلو گیری از عفونت مینشستن ولی الان دیگه دارو وقرص ...

موقع مادرم هم قرص و دارو دادن هم میگفتن داخل بتادین بشین حدود چهار سال پیش

نه چیزی نذاشتم ولی بیمارستان هم گفتن چیزی نزن خودش میوفته سر دختر اولمم چیزی نزدم ولی ۸ روزه افتاد و ...

۸. روزم زیاده من دخترم چهارروزه افتاد فقط به تاطر روغن کل فامیل همینکارو میکنن اصلا ضرر نداره بیمارستان هر چی میگ اصلااا به درد نوزاد نمیخوره دوستم نزد بعد پونزده روز افتاد تازا عفونتم کرد بعدش

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی