2777
2789

سلام ،من هرررررررچی اصرار میکنم نمیزاره 

یکساله تقریبا تلاش کردم بی فایده بوده 

امشبم گفتم برای اخرین بار دلیلتو بگو چرا نمیزاری کار کنم ؟گفت میدونم اگه یکسال کارکنی دیگه باهام زندگی نمیکنی و جدا میشی😳😳😳

اصلاااااا اجازه نمیده ،منم عاشق مستقل بودن و کار بیرونم😢😢😢

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرفش گوش کن

از وقتت برای ساختن روحت استفاده کن.

برای اَبدیت خودت تلاش کن

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

خیلی مردا دوست دارن  زنها وابستشون باشن و اجتماع بیرونو از طریق حرفا و تجارب اونا درک کنن. به نظرم کوتاه نیا و ناامید نشو.

از راه موضوعاتی که براش مهمه وارد شو. مثلا بعضیا اگر بدونن درامد خانمه خوبه اجازه میدن. به بعضیا باید بگی اگر تو خونه باشم هی مجبورم پول خرج کنم برم تفریح و کلاس و آرایشگاه. خلاصه بیشتریا رگ خواب دارن. بعضیام ندارن

گلم صادقانه باهاش حرف بزنو بگو ک چقدر دوست داری بیرون کار کنی ولی به خاطر این موضوع باهاش دعوا نگیر چون بدتر لج میکنه بجاش سعی کن تو موقعیتی که حالش خوب بود و مناسب بود خواستتو محترمانه بیان کنی و اگه هم قبول نکرد زندگیتو به دلیل کار بیرون خراب نکن بجاش یه هنر جدید یاد بگیرمثل:کیک و دسر و وقتتو با درست کردن اونا بگذرون و برای زندگیت ارزش قاعل شو😉😊

کسی رو قضاوت نکن...اون فقط گناهاش با گناهای تو فرق داره💜👑
فرار از خونه ی بابا

درسته کارت از اول اشتباه بوده ولی حالا سعی کن که عاشقش بشی و زندگیتو از نو بسازی هرروز با چالشای جدید زندگیتو سرشار ازعشق کن اون هرچی هم باشه همسر و پدر بچته پسباهاش مهربون باش و به نکات مصبتش فکر کن و خوبی هایی که تاحالا داشته مثلا یه دلیلش وجود فرزندته

درسته کارت از اول اشتباه بوده ولی حالا سعی کن که عاشقش بشی و زندگیتو از نو بسازی هرروز با چالشای جدی ...

چشم عزیزم ،باحرفات آرامش گرفتم

خودمم چند وقته سعی میکنم بیخیال باشم نسبت به کارای بدش و فراموش کنم ، کاره بیرونم کلا علاقه دارم بیرون کار کنم و دستم تو جیب خودم باشه ، اگه راضی بشه خیلی حالم بهتر میشه

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
چشم عزیزم ،باحرفات آرامش گرفتم خودمم چند وقته سعی میکنم بیخیال باشم نسبت به کارای بدش و فراموش کنم ...

قربونت گلم امیدوارم موفق بشی و زندگی شادی رو کنار همسرت وفرزندت داشته باشی😊😘

انگیزه ات رو بهش بگو ...بخاطر چی علاقه داری بری سرکار...!؟میخوای تو اجتماعی باشی،اقتصادی.،، 

خخخخ بهش یه تعهد هم بده با کسی هم دوست نمی شی..!!!

اون ازون میترسه 😂😂😂

بعد از زمستان بهار می رسد....