2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشتا خاک شیر میل کنید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

بعدازظهر ۳تا ۵ عدد انجیر( تعدادش بستگی به یبوستت داره) بزار توآب نصف لیوان آب کافیه .کمی هم گلاب بریز توش .صبح ناشتا هم انجیر و هم آبشو بخور

اگه واست مهم نیست وزنت زباد بشه دوقاشق روغن زیتون . اگه هم نمیخوای وزن زیاد کنی ۱ قاشق روغن زیتون ،خالی خالی بخور

زردآلو خشک شده ، آب هویج ، آب سیب . روزی ۸ لیوان آب ، همه ی اینها خوبن

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

من فقط مشکلم با سیلاکس رفع میشه

دیگه هیچی بهم اثرنمیکنه😔😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من فقط مشکلم با سیلاکس رفع میشه دیگه هیچی بهم اثرنمیکنه😔😔

مامان منم اینجوریه .۶ عدد  آلو سیاه و با آب بزار بپزه بعد سه عدد خرما بریز توش تا خوب میپزه مثل حلوا میشه .مامانم میگه با این خوبتره 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
مامان منم اینجوریه .۶ عدد  آلو سیاه و با آب بزار بپزه بعد سه عدد خرما بریز توش تا خوب میپزه مثل ...

مرسی گلم امتحان میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...