2777
2789
عنوان

سقط جنین هفته ۱۷ 😔

6330 بازدید | 61 پست

امروز رفتم سونو انومالی و گفتن که ضربان نداره 

دارم میمرم از غصه 

یه سونو گرافی دیگه هم رفتم 

اونم گفت ضربان نداره 

باید سقط کنی 

و دوست دارم با همه مشکلاتش

هماتونی  چیزی داشتی؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالی داشتی ازم بپرس ولی نگران نباش منم تیرماه ۹۸ شرایط تورو داشتم و الان الحمدلله هفته ۲۳ هستم ان شاءالله این نی نی میمونه برام به لطف خدا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
کمکم کنین دکترم گفت برو بستری شی اما نمیتونم خونه بچه کوچیک دارم  گفت مطب معرفی میکنم کورتاژ ک ...

من صبر کردم طبیعی آوردم خداروشکرکه یه نینی دیگه داری

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
چرا یهویی؟! جااان انشالله خدا خودش حکمتش روبهت نشون بده دلت آروم شه

اره حکمت داره

حکمتش اینه دوتا فرشته دارم 

رفتم کلی تعیین جنسیت که پسر دار شم 

خدا هم گذاشت تو کاسم که احمممممممممق دختر عشقه 

چه واجب بری تعیین جنسیت 

سوالی داشتی ازم بپرس ولی نگران نباش منم تیرماه ۹۸ شرایط تورو داشتم و الان الحمدلله هفته ۲۳ هستم ان ش ...

فدات شم خدا حفظش کنه 

من میخوام کورتاژ کنم

بایداول خارج شه بعداگه جفت موند کورتاژ شی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اره حکمت داره حکمتش اینه دوتا فرشته دارم  رفتم کلی تعیین جنسیت که پسر دار شم  خدا هم گذ ...

عزیزم منم سر قبلی خیلی فکرم درگیر جنسیت شد و خودم حس میکنم دلیلش همین بود اتفاقا پسر هم بود بچم

ولی اینبار اصلا جز سلامتیش به چیزی فک نکردم و خدا بهم لطف کرد