2777
2789

بخونیم و اهدا کنیم به تمام کسانی که اونشب شب اول قبرشون هست . به این نماز نماز وحشت هم میگن

مخالفین محترم ، لطفا به حرمت معتقدین ، بحث نکنید 🍀

یکی دو سالی میشه که هروقت بتونم اینکارو انجام میدم و ثوابش رو هدیه میکنم به همه ی کسایی که اونشب شب اول قبرشون هست .

اینکار هم برای میت خیلی ثواب داره که الان توضیح میدم و هم برای خودمون .

درضمن علاوه بر ثوابی که میبریم من خیلی به بازگشت اعمالمون عقیده دارم و معتقدم همون جور که ما برای دیگران میخونیم دیگران هم انشالله برای ما خواهند خواند.🍀🍀🍀🌹🌹🌹

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

شماره ی 1️⃣ : زمان خوندن نماز شب اول قبر (  یا همون نماز وحشت )

نماز وحشت را در هر موقع از شب اول قبر ( از اول شبی که میت دفن میشود تا صبح) می‌شود خواند، ولی بهتر است در اول شب بعداز نماز عشا خوانده شود.

شماره ی 2️⃣ : نحوه ی خوندن نماز شب اول قبر

در رکعت اول بعد از حمد، یک مرتبه آیة الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره قدر بخواند، و بعداز سلام نماز بگوید: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ فلان بن فلان». به جای فلان بن فلان، نام میت و پدرش را ببرد»

🍀البته من بجای اسم شخص میگم  همه ی کسانی که امشب شب اول قبرشون هست

شماره ی 3️⃣ : ثواب خوندن این نماز برای میت

ثواب خواندن این نماز

پیامبر(ص) درباره ثواب خواندن این نماز فرمودد :

«بر میت ساعتی سخت‌تر از شب اول قبر نمی‌گذرد. پس بر مردگان خود رحم کنید و برایشان صدقه دهید و اگر نتوانستید، دو رکعت نماز برای شخص درگذشته بخوانید. پس همان لحظه حق تعالی هزار فرشته به سوی قبر او می‌فرستد که با هر فرشته جامه‌ای و حلّه‌ای است، و تنگی قبر او را تا روز نفخ صور وسعت می‌دهد

شماره ی 4️⃣ :  به نمازگزار به عدد آنچه آفتاب بر آن طلوع می‌کند، حسنه عطا می‌کند و او را چهل درجه بالا می‌برد.»

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

🌺🌺 یک داستان جالب در مورد کسی که برای اموات ناشناس ، نماز شب اول قبر میخونده

محدث نوری در کتاب دارالسلام نقل می‌کند

: «استاد ما، ملا فتحعلی سلطان آبادی گفت: عادت من این بود که هرگاه فردی از دوستان خاندان رسالت از دنیا می‌رفت و خبر آن به من می‌رسید، دو رکعت نماز شب دفن (نماز وحشت) برای او می‌خواندم؛ خواه او را می‌شناختم یا نمی‌شناختم. و هیچکس از این عادت من آگاه نبود.

تا روزی یکی از دوستان، در راهی من را ملاقات کرد و گفت: دیشب فلان شخص که به تازگی از دنیا رفته بود، را در عالم خواب دیدم و از چگونگی حال او بعد از مرگش پرسیدم، او گفت من بعد از مرگ در تنگنای سختی قرار گرفتم و هنگام حسابرسی، مرا به سوی عذاب بردند؛ تا اینکه فلانی (نام شما را برد) دو رکعت نماز برای من خواند؛ همان دو رکعت، مرا از عذاب نجات داد. خدا پدرش را رحمت کند که به من چنین احسانی نمود.

آنگاه آن شخص، از من پرسید، آن دو رکعت نماز، چه نمازی بود. من طریقه خود را در مورد خواندن نماز شب دفن (نماز وحشت) برای او بیان کردم.» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر جان اجرت با امام حسین علیه السلام، 5تاصلوات برای حاجت روایی شما فرستادم 😘🤗

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من نماز واجبم رو یه روز میخونم یه روز نمیخونم 😔😔😔😔 بدم میاد از خودم

خواهر جان 5تاصلوات فرستادم انشاالله نمازت رو مرتب واول وقت بخونی😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من نماز واجبم رو یه روز میخونم یه روز نمیخونم 😔😔😔😔 بدم میاد از خودم

عزیزم 

اینطوری بهش فک کن که ما داریم برای دنیا و اخرت خودمون انرژی مثبت میفرستیم 

حتی اونایی که به اون دنیا معتقد نیستن ولی به انرژی معتقدن ، اینو میگن که هر انرژی بفرستی چه مثبت چه منفی به خودن بر میگرده 

و همینطور به اثرات شکرگذاری هم معتقدن 

نماز یه جور شکر گذاریه  ، فرستادن انرژی مثبته 🍀🍀🌹🌹

خواهر جان اجرت با امام حسین علیه السلام، 5تاصلوات برای حاجت روایی شما فرستادم 😘🤗

عزیز دلمی 😘😘🌹🌹🌺🌺

عزیز دلمی 😘😘🌹🌹🌺🌺

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

آبجی خدانکنه🌹

سلام عزیزم لطفا لینک تایپیک که در مورد افسردگی تو تایپیک مامانل گفتید برام بفرستین💐

سلام چشم 🌺https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

نه اون تایپیک سه هزار نفری که گفتین

اون دو قطبی ها ؟