2777
2789
عنوان

سلام

65 بازدید | 8 پست

دوستان یادتون باشه من اختلاف بزرگی داشتم باشوهرم گفتم ی ماهه منو از خونم بیرون کرده و بقصد طلاق و جدایی الان بعد ی ماه من کسیو واسطه نکردم مث همیشه  فقط فقط وکیلمو بهش گفتم زنگ بزنه ب شوهرم بعد گفته تکلیف چیه میخای زندگی کنی یا جدا بشین بعد شوهرمم گفته ک من ب خانمم زنگ میزنم حالا بنظرتون نیتش چی میتونه باشه

شاید میخاد برید زندگیی کنید ایشالله😍

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم هر دفعه منو بیرون کردم خودم افتادم دنبالش پرو شده اینبار وگیلمو انداختم جلو والا دیگه خسته شده ...

لابد این بار دیگه ترسیده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
معلومه یه کار بدی کردی اونم میخواسته زهر چشم بگیره  هیچی دیگه برو سر خونه زندگیت اگه مشکلتون ج ...

جدیه مشکلمون خب اینکه گفته میخام با خانمم حرف بزنم نمیدونم نیتش چیه