2777
2789
عنوان

خوردن دوفاستون؟!!!!

70 بازدید | 15 پست

مامانای عزیززززز 

اگه من دوفاستون بخورم‌پ.ریود میشمممم؟؟؟؟

۶روزه از موعدم گذشته و بی بی چک مثه ماهای قبل همچنان منفی 

دوس دارم دوباره پ.ریود بشم تا باز اقدام‌کنم 

اینم بگم دل درد و این جورچیزا دارم ک ماهای قبلم داشتم پس زیاد مهم نیسن 

فقد دوفاستون بخورم یا نه؟؟؟؟؟؟

مررررررسیییی بووووس

اگه زحمتی نی برای نی نی دار شدنه مامانای منتظر دعا کنید منم توش❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم میخورم واقعا خیییلی تاثیر داره من تنبلی دارم با دوفاستون هرماه سرموعد پریود میشم خدا رو شکر

من ۶ روزه از موعدم گذشته  و حامله‌م نبودم ب نظرت بخورم یانه؟؟؟

من اصلادوفاستون نخوردم  تاحالا الانم شنیدم ک میگن بخوری پریود میشی برا همون پرسیدم

اول یه آزمایش بارداری بده خیالت راحت شه البته من اینجوری بودم پریود نمیشدم دکتر گفت فعلا نخور پریود که شدی روز 14 تا 25 بخور

عزیزم من بعداز دوهفته ازمایشم مثبت شد  به نظرم دارو هورمونی نخور عجله نکن  صبر کن اگه با ...

والا نمیدونم چی بگم اخه هرماه همینه داستانم دیه خسته شدم یه هفته صبر میکنم اگه باز نشدم قرص میخورم  

اول یه آزمایش بارداری بده خیالت راحت شه البته من اینجوری بودم پریود نمیشدم دکتر گفت فعلا نخور پریود ...

یعنی ممکنه بی بی چک نشون نده ؟؟؟

امروز امتحان کردم ک منفی شد 

والا نمیدونم چی بگم اخه هرماه همینه داستانم دیه خسته شدم یه هفته صبر میکنم اگه باز نشدم قرص میخورم & ...

عزیزم جوشونده ی دارچین بخور عاااااالیه اگه حامله نباشی

من چن شب پشت سر هم خوردم پریود شدم