2777
2789
عنوان

سقط (لطفا بیاین خواهش میکنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 47 پست
دکتر رفتم...گفت برم‌بیمارستان...بچه کوچیک دارم آخه..نمیمونه جایی😢

عزیزم  من خودم یک ماهه سقط کردم  بچه  کوچیک دارم از اشنا قرص.گرفتم و چهار هفته بود همون اولین روز افتاد خیلی راحت  بود   قرصش اصل فزر هشتا  مونده کسی خواست بگه عالیه قرصش من.خودم راضی بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  من خودم یک ماهه سقط کردم  بچه  کوچیک دارم از اشنا قرص.گرفتم و چهار هفته بود هم ...

مرسی عزیزم...دیروز کورتاژ شدم...با قرص به سختی فقط کمی دربچه رحمم باز شد ...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
درد نداشت فقط یه شیاف گذاشت و نیم ََساعت نگرم داشت بعد گفت برو اومدم خونه افتادم به خون ریزی هم ...

چقدر ماهر بوده.. من هرکار کردم زیر زبونی نداد اصلا.. گفت حتمن باید بستری بشی

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

سلام عزیزم منم الان درحال گذراندن دوران سقط هستم مال من هفته پیش لکه بینی داشتم آخر هفته هم خونریزی ...

عزیزم میشه توضیح بدی لکه بینی اولیه تا چه حد بود چند روز طول کشید تا به خونریزی بیوفتی احساس درد یا گرفتگی شکمی هم داشتی آخه منم لک بینی در حد خییلی کم دارم

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

قرص که هر ۴ ساعت یه باریدونه ازبالا زیرزبانی یدونه واژینال استفاده میکنی میوفته یه کوچولو درد داره الان ۴ هفته اس توشکمت مرده اس دیگه پس راحترمیوفته .مال منم ۶ هفته قلبش زد ۱۲ هفته رفتم تو۶ هفته مونده بود با ۱۰ تا قرص کاملا رحمم تخلیه شد 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
چقدر ماهر بوده.. من هرکار کردم زیر زبونی نداد اصلا.. گفت حتمن باید بستری بشی

به منم خودش داد فکر نمیکردم بده 

ولی کارش خوب بود خیلی راحت سقط کردم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم میشه توضیح بدی لکه بینی اولیه تا چه حد بود چند روز طول کشید تا به خونریزی بیوفتی احساس درد یا ...

من دوتا سقط داشتم اولی که اوایل کم بود که باشیاف خوب شد ولی دیگه هفته آخر توهردوتا زیاد شد بدون درد فقط روزی که به خونریزی افتادم دردام شروع میشد عزیزم خیلی ها لکه بینی دارن ولی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش انشالله براشما مشکلی پیش نمیاد