2777
2789

اومدم برم اپلاسیون الهی ک اپلاسیون آخرم باشه

ما ی شهرک زندگی میکنیم از بافت شهر جداست

ینی از مرکز استانمون 

سوار ی تاکسی شدم راننده یه پسر جوون بود 

تاکسی شخصی پراید بود

قیافشم انگار شصت پایی بود ک از جوراب سوراخ در اومه خخخ😂خدانکشتت فهمیه

هنوز خارج نشده بودیم از شهرک راننده زنگ زد ب دوستش ک فلان مسیر بازه یا ن😐

یهو بخدا پیچید تو فرعی 

گفت اینجا بریم نزدیک تره

منم راستش کلم بو قورمه سبزی میده

رشتمم ی جور بوده همش توش جرم و جنابت داره

قبحش برام ریخته رفتیم دیدیم اع فرعی بستس گفت ببخش خواهر شرمنده ی راه دیگه هس 

منم ک دیرم شده بود گفتم اشکال نداره فقط سریع تر بعد از یک ربع دیدم بخدا تو اتوبان قزوین زنجانم گفت وای اینجا چرا اومدیم من بلد نیستم این مسیر رو 

ولی ی زیر گذر میشناسم اینجا ک نزدیک یه کافس

گفتم ن ب هیچ عنوان شما برو سمت عوارضی بعد دور برگردون بیا سمت خود شهر

دستپاچه شد

اصرارش برای رفتن تو جاده فرعی بیشتر شکم رو زیاد میکرد.

با خودم گفتم هه این بدبخت نمیدونه من دوران سینگلیم صدتا مثه اینو بردم لب چشمه تو آب خفشون کردم😁

بغلمم ی گونی بود کنف بود ولی نفهمیدم توش چیه

دیگه ب هر زحمتی  ک شد برگردوند منو هی میگفت اینجور ک خیلی دیرتون شد خیر نبینه 

نزدیک ۲ساعت تو اتوبانو جاده های فرعی منو چرخوند

از کنار کانال اب رد شدیم یاد این پرونده جنایی افتادم چند وقت پیش۳تا دختر دانشجو میان از قزوین برن تهران.راننده میبردشون تو جاده فرعی روستای زرشک باراجین

دخترا از ماشین خودشونو پرت میکنن پایین میفتن تو کانال اب خفه میشن

کلید اصرار:هول نشید خودتونو ب فنا بدید

جسور باشید 

انداختن از ماشین اخرین راهه.اینجور وقتا فکر کنیدراننده شکاره و شما شکارچی 

صید نباشی صیاد باشید😁😁😁

لطفا برای خوشبختیم یک صلوات بفرستید😙😙🤗

الان داستان تعریف کردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جای تو دارم ازترس میمیرم

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

ایول چه خفنی😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

من اگه بودم ريده بودم به خودم حالا آخرش چی شد

کاربر قدیمی ام rozbeh97 یه عروسم که 9 ساله دارم با مادر شوهرم زندگی میکنم تو یه ساختمان طبقه بالاسرش... ای کاش از خدا میترسید ای کاش هیچ وقت به خاطر زخم زبون هایی که بهم زند بخاطر تشنج هایی که کردم به خاطر اشک هایی که به خاطر حرفاش ریختم نمی بخشمش وحلالش نمی کنم حتی بعد از مرگش  هیچ وقت نه بهش بدی کردم نه بی احترامی کردم  اگه چاره داشتم هزار باره از این خونه رفته بودم دوستان عزیزم دیگه خسته شدم تو این روزها خیلی دارم به خودکشی فکر میکنم خیلی.....