2777
2789
عنوان

داستان عشق مجازی من که چطور منو تبدیل ب یه ادم دیگه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

ما همچنان توی چ.ت روم فعالیت میکردیم و من فضولی  میکردم توی حرف زدنهای علی با دیگران 

با  خیلیا صمیمی بود یه  دوست نابابم  داشتم که اون  باعث میشد بیشتر برم تو  فاز عشق و عاشقی  

من میخواستم دوستمو از منجلابی که با پسرا داشت نجات بدم ولی خودم افتادم به همین راه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدرسه همش صحبت اون بود نمرم افت شدید کرد و منی که نمرم  ۲۰ بود دیگه حس درس نداشتم

مامانم کم و بیش بو برده بود

و کار  من برای چت کردن اونم با کامپیوتر سختتر میشد

علی یه روز خوب بود ی روز  بد

اونم مثل من بچه بود و ما همو ازار میدادیم 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

یه بار مچشو گرفتم با یکی از بچه های روم دوست بود 

بخشیدمش 

باز دعوا باز اذیت 

با دوستام چت میکرد و من حرص میخوردم

با دخترا میگفتم انقدر گرم نگیر بدتر میکرد

از همه چی ناراحت میشد 

بهش میگفتم تو باعث میشی بهت بی اعتماد شم علی منو نمیخوای بخدا میرم فقط بگو واقعا چی میخوای از رابطمون

اصرار داشت همو ببینیم ولی من قبول نمیکردم 

همین باعث شده  بود دیگه عصبی بشم دیگه اون  دختر قبلی نشم دیگه روانم بهم ریخت 

بعد دوسال ی شب کلا زدم به  سیم اخر و هر چی فحش بود بهش دادم

ناراحت شدولی نفهمید داشت منو میکشت

بعد پشیمون شدم اخه دوسش داشتم دلم نمیومد  دوست دارم های اخر حرف زدنو از دست بدم 

من حتی ی بارم تو این دوسال قرار نذاشتم باهاش ولی تو خیابون عمرا ب هیچ پسری حتی نگاهم نمیکردم 

من بهش وفادار بودم اما اون ن

بهش گفتم علی ببخش اشتباه کردم عصابم خورد شدد بهم حق بده

ولی گفت ن تموم شده دیگه برو من ادم عوضی هستم

زنگ زدم گریه کردم التماس کردم گفت نه 

با بی رحمی گفت نه

خورد شدم غرورم تیکه تیکه شد 

فقط تو تلگرام براش نوشتم 

علی من همیشه برات خوبیا رو میخوام و اصلا نفرینت نمیکنم ولی اگه خدایی اون بالاست میخوام بهت بفهمونه همه کارایی ک به دیگران میکنی بازی  نیست بعدم بلاکش کردم

چندین ماه به سختی گذشت  دوستم که علی و اون رابطه خوبی داشتن بهم گفت علی میگه انبلاکم کن کارت دارم

گفت مهسا خدا بهم نشون داد و از بلاهایی ک سرش اومد بهم گفت 

گفت مهسا دوباره؟

بلاکش کردم و تموم شد الان ازادم 

غروره شکستم ازارم میده ولی  تموم شد