2777
2789
عنوان

ده روزه پریودنشدم

2431 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

تاریخ پریودام‌۱۲بود دوماهه اخیرشد۲۳ این ماهم که گذشت نشدم تاالان

هیچ‌ علائمیم واسه پریودندارم بیبی هم منفی بود

اولین ماهیه که بی علائم

کیا بیبی چکشون دیر مثبت شد؟

امیدواری میخوام

عزیزم احتمال نامنظمی پریودی هس حتما برو دکتر من پیگیری نکردم 2 سال طول کشید تا باردار بشم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
عزیزم احتمال نامنظمی پریودی هس حتما برو دکتر من پیگیری نکردم 2 سال طول کشید تا باردار بشم

من آندومتریوز وفیبروم دارم ولی بهم گفتن خطرساز نیست دوماه پیش رفتم سونو اندازه هاشونم تغییر نکرده

چون این ماه علائم‌ندارم‌سرهمون امیدوارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم ۱سال ونیمه اقدامم خیلی سخته انتظار

عزیزم یه نسخه میدم انتظارت ب پایان برسه

اابته ایشالا ک ب حق آقا امام زمان همین ماه بارداری 

اما اصلااااا ناراحت نباش اگه دکتر رفتی و مشکل حادی نداری 

این ماه ک خدانکنه پری بشی ولی اگه خدای نکرده شد وقتی تموم شد تا 5 روز هر روز یه استکان کوچیک رازیانه دم کن بخور فقط تا 5 روز بعد هر صبح ناشتا شما و شوهرت 5 تا قاشق عسل و سیاه دونه خورد شده بخور نتونستی 2 سه تا رو بخورین نفری دیگه هم اون برای اسپرماش خوبه تحرکشون بیشتر میشه هم رحم شما گرم میشه برای نی نی

بعد میرسیم سر اصل مطلب 

چهل روز نیت کن هدیه به امام علی اصغر از ته دلت ک برات رو بندازه به خدای مهربونمون زیارت عاشورا رو با وضو و رو به قبله با دونستن معنی بخون یعنی بدونی چی داری  میخونی

بعد هر سحر 100 تا استغفرلله ربی و اتوب الیه بگو خدای نکرده غذا شد فردا حتما غذاشو بگو و این ک هرچ بیشتر استغفار کنی بهتره

هر چندتا میتونی صلوات نذر کن برای ام البنین و حاجت بخواه

صبح و شب 70 سبحان الله 10 استغفرالله ربی و اتوب الیه و 9 سبحان الله و 1 استغفرالله ربی و اتوب و الیه بگو

تو نت سرچ کن حدیث ها و دعاهایی ک امام ها مخصوصا امام صادق در مورد بارداری گفته رو زیاد بخون زیاد بگو ربی لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین

دو تا چله دیگه برای بارداری خوبه اما نمیخوام زیاد برات سنگین بشه نمیگم ک خدای نکرده نتونی انجامشون بدی 

عزیزم از 1ث سیکل تا 22 یک شب در میان دخول عمیق بعدش پاها بالا یکم استداحت سریع پا نشو 

توکل کن ب خدا و حتما قبل نزدیکی 2 رکعت نماز بخون  و خیلیییییی خوب میشه ک هر دو با وضو اقدام کنین و یاد خدا باشین موقع رابطه هم سعی کنین زیاد حرف نزنین و استرس اصلا نداشته باشین یه رابطه معمولی با مدت زمان کوتاه تری داشته باشین عزیزم و این ک ماهی ک اقدام کردین بیوفت تو جون خونه خخخ کمد ها رو بباس هاش رو بریز تمیز کن مهمونی برو مهمون دعوت کن خونه رو گرد گیری کن قران بخون تا هم روزات بگذره هم فکرت نره به بچه فکر کردن ب بچه نمیزاره لقاح بگیره نمیدونم چرا ولی دانشمندا هم گفتن بی خیال باش یک ماه رو اصلا خونه تکونی کن خخخخخ ایشالا ک باردار یاشیییییی و ختم قران برداری ما رو هم دعا کن این ماه یا هر وقتی ک خدا خواست نی نی بزاره تو دلم 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
عزیزم یه نسخه میدم انتظارت ب پایان برسه اابته ایشالا ک ب حق آقا امام زمان همین ماه بارداری  ا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

ولی چون من اندو دارم رازیانه برام خوب نیست تواین یکسال ونیم خیلی کارا کردم‌واسه گرمیه رحم ممنونم که اطلاعاتمو زیادکردی حتما انجام میدم

ممنونم عزیزم از راهنماییت  ولی چون من اندو دارم رازیانه برام خوب نیست تواین یکسال ونیم خیلی کا ...

فدات شم عزیزم دعا کن برام

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی