من کیشوندم اصلا مسافر حق اومدن نداره ممنوعه میتونی زنگ بزنی اطلاعات پرواز بپرسی ولی خود کیشوندایی که رفتن هم با نصب اپلیکیشن که نشون بده واقعا کیشوندن تعداد محدود و الویت بندی حق برگشت دارن
راضی هستی از اینکه اونجا زندگیمیکنین؟ همسرم مهندس عمرانه اونجا بهش پیشنهاد پروژه دادن اما من ترس ...
راضی که بله واسه کسی که اهل ارامش و خرید و امنیت و شادی باشه بهترین جاست بعد تهران خیلی از بازیگرا اینجان یا ارزو دارن بیان مثا بازغی که چند بار تو کودک شو هم گفت ببین کیش اگه بتونی خونه بخری و ماشین که البته گرونه خیلی ادم میتونه پیشرفت کنه ولی خورد و خوراک و کرایه خونه و کرایه حمل ونقل و شارژ و ابو برق فوق العاده گرونه مثلا اگه ۱۰ میلیون در بیاری همش خرج میشه اگه خونه و ماشین داشته باشه ۳ تومن میتونی از ده تومن پس انداز کنی البته بستگی به خرید و ریخت و پاش داره همسر من ۱۵ تو ماه هزینه میکنه البته ما چون اینجا رو دوست داریم ارزشش و داره
راضی که بله واسه کسی که اهل ارامش و خرید و امنیت و شادی باشه بهترین جاست بعد تهران خیلی از بازیگرا ا ...
عزیزم میشه بگی الان اوصاع کیش چه طوره؟اخه پروازا باز شده.نیخوام ببینم رستورانای موزیکال و کلوپ های دریایی و بازارا بازن؟اوصاع کرونا جه طوره اونجا؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم میشه بگی الان اوصاع کیش چه طوره؟اخه پروازا باز شده.نیخوام ببینم رستورانای موزیکال و کلوپ های د ...
عزیزم اوضاع ۵۴ تا کرونایی بود که دو نفر فوت شدن و اینکه اینجا چون یه بیمارستان داره و دور تا دورش ابه محدودیت داره هر کی خدایی نکرده طوریش بشه یکم اینجا رسیدگیش کمه و اینکه رستورانها در بازار بستن و تست میشید مشکوک باشید باید ۱۴ روز قرنطینه بشید از طرف سازمان
عزیزم اوضاع ۵۴ تا کرونایی بود که دو نفر فوت شدن و اینکه اینجا چون یه بیمارستان داره و دور تا دورش اب ...
یعتی مسافرا همتست میکنن؟اینکا میگن از اول خرداد همه قرنطینه ها برداشته میشه چیه حریانش؟و اینکه کلا اوصاع بازارا و اینجور جیزا تو کیش تو ۱۴ و ۱۵ خرداد چه طوریه؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم اوضاع ۵۴ تا کرونایی بود که دو نفر فوت شدن و اینکه اینجا چون یه بیمارستان داره و دور تا دورش اب ...
هوا الان چه طوره؟خیلیی گرم و شرجیه؟