2777
2789
یعتی مسافرا هم‌تست میکنن؟اینکا میگن از اول خرداد همه قرنطینه ها برداشته میشه چیه حریانش؟و اینکه کلا ...

عزیزم باور میکنی من از ترس رسیدگی پزشکی که اینجا یکم پایینه از ۲۷ بهمن بیرون نرفتم کلا مسافرت تو جاهای توریست پذیر تو این شرایط ریسکه چون از همه جا میان و شما نمیدونی کی ناقله وبعدم میخوای یه چیزی بخوری استرس داری ایا کرونایی نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باور میکنی من از ترس رسیدگی پزشکی که اینجا یکم پایینه از ۲۷ بهمن بیرون نرفتم کلا مسافرت تو جاه ...

اره راست میگی همه اینا هس اما اخه میگن کرونا حداقل دو سالی باهامونه واقعا مردم خسته شدن...از ۵اسفنده فقط خونه مامانم‌و مادرشوهرم رفتم😔بجه هام‌کلافه شدن.من مشهدم.الان گفتن وضعیت مشهد رو به بهبودیه و از بعد عیدفطر حرم و باز میکنن.نمیدونم واقعا بعدش قراره با اومدن این همه مسافر جی بشه.کیشم مث مشهد دقیقا😔

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اره راست میگی همه اینا هس اما اخه میگن کرونا حداقل دو سالی باهامونه واقعا مردم خسته شدن...از ۵اسفنده ...

اره عزیزم ما اسمش ۵۴ تا کرونایی هست ولی خیلیا اینجا مبتلا شدن که برگشتن تو شهرشون و فهمیدن مسافرت صلاح نیست ولی هفته ای یه بار بیرون با رعایت برید ولی تو شهر خودتون باشید هر چیزی شد خدایی نکرده یکی بدادتون میرسه

اره راست میگی همه اینا هس اما اخه میگن کرونا حداقل دو سالی باهامونه واقعا مردم خسته شدن...از ۵اسفنده ...

خب خوبه از ۱۵ اسفند بار دو جا رفتی من از ۲۷ بهمن جایی نرفتم شهر غریبم پدر مادرم هم تهرانن

خب خوبه از ۱۵ اسفند بار دو جا رفتی من از ۲۷ بهمن جایی نرفتم شهر غریبم پدر مادرم هم تهرانن

ای جانم.خب اگه شرایطشو داری برو...ادم دل تنگ‌میشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤