2777
2789
عنوان

عدد بتا و جنسیت😐

17148 بازدید | 31 پست

من یادمه واسه هر دوتا دخترهام بتام یه روز بعد موعد ۱۰۰۰  بود بعد وقتی میومدم نی نی سایت همه میگفتن بتا بالا دختره بتا پایین پسر ... 

الان یه روز بعد موعدبتام ۵۰۰ هست حالا تو نی نی سایت هر چی نگاه میکنم انگار تمام اون مطالب بر عکس شده همش میگن هر کی بتاش کم بوده دختر اورده هرکی زیاد بوده پسر  !!!   

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
طبیعی باردار شدید؟؟

بله ماه اول اقدام

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه واستون سلامت باشه و پسملی. ولی به این چیزا نیست دوست عزیزم نه به حالت هاس نه یه عدد بتا نه به ضربان قلب

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

باورکن باورکن باورکن

جنسیت جنین هییییییچ ربطی به بتا وراست وچپ و حالات بارداری وشکم تیزوپهن و کم وزیادشدن رشدموها و قشنگی وزشتی و.....نداره

همه اینابستگی به شرایط بدنی یه خانم باردارداره که هروقتی واکنش بدنش یجوره

فقطم بعداز۱۴هفته بطورقطع میتونن بگن جنسیت چیه...قبلش فقط براساس شانس ممکنه درست گفته بشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خدا حفظش کنه واستون سلامت باشه و پسملی. ولی به این چیزا نیست دوست عزیزم نه به حالت هاس نه یه عدد بتا ...

من تمام امیدم به خداست ... دیدی اضطراب میگیری دنبال یه چیزی میگردی آروم بشی ؟ با این چیزا میخام خودمو اروم کنم

باورکن باورکن باورکن جنسیت جنین هییییییچ ربطی به بتا وراست وچپ و حالات بارداری وشکم تیزوپهن و کم وز ...

بله درست میگید 👌

دعا کنید برام

من فرداي نوعد بتام ٤١ بود چهار روز بعدش ٣٨٤ ني ني هم پسره

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من فرداي نوعد بتام ٤١ بود چهار روز بعدش ٣٨٤ ني ني هم پسره

مبارکتون باشه عززززیززززم ... دعا کنید خدا به من هم یه پسر بده ... دخترام داداش دوست دارن

مبارکتون باشه عززززیززززم ... دعا کنید خدا به من هم یه پسر بده ... دخترام داداش دوست دارن

ايشالا كه دلتون هرچي ميخواد همون بشه عزيزم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ايشالا كه دلتون هرچي ميخواد همون بشه عزيزم 

ان شالله ممنونم از دعاتون❤

والا اکثرا میگن عدد بتا ربطی نداره ولی من پیش اون دکتری که دیشب غربالگریم‌رو‌بردم بهش گفتم ممکنه ریسک بالام‌بخاطر عدد بالای بتا hcg از اول بارداری بوده باشه

اون گفت نه بتات بالاست دختره احتمالا!! 

بتای من دو روز قبل از موعد پریود ۴۰۰ بود ... ۲ روز بعد شد ۲۸۵۰

بهم احتمال خارج رحم یا دوقلو‌دادن 

اما هیچکدوم نبود ...