2777
2789
عنوان

ی سوال درباره IUI

156 بازدید | 9 پست

خانما من با دارو باردار نشدم در صورتی که فولی خوبم داشتم بعد از درمان تنبلیم . دکترم بهم IUI پیشنهاد داد من چاقی شکمی دارم ایا این روی بارداریم به این روش تاثیر میزاره؟

عزیزم ای یواب تعیین جنسیت هم وجودداره ایاااا؟اره چاقی تاثیرمنفی داره دربارداری

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار بسیار زیاد تا میتونی پیاده روی و دو اهسته و رژیم تا دور کمت حتی ۵ س کم شه خیلی تاثیر داره

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خب دکترت از وضعیتت باخبره دیگه گلم.با توجه به شرایطتت وقتی تشخیص داده ای یو ای لابد تاثیرگذار نیست

عزیزم دکترم گفته IUI کن اما من خودم حس میکنم تاثیرگذار نیست

یعنی به نظرتون تا شکمم لاغر نشده نرم برای IUI ??

نههه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
یعنی به نظرتون تا شکمم لاغر نشده نرم برای IUI ??

تا اون موقع که میریم شروع کن ۵ ک بتونی کم کنی خیلی هوبه

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

چاقی روی بارداری تاثیر داره ولی مهم اینه که تخمکات چطور باشن منم توپولم ولی با شروع دارو فقط گفت شبی نیم ساعت پیاده روی کن در کل iui  بنظرم زیاد تاثیر نداره انشاله که شما باردار بشی ولی برای شروع داروهای قویتر باید اول iui  رو انجام بدی