2777
2789

قدم اول حساسیت زدایی هست 

یعنی باید همسرت ببینه که تو حساسیت نشون نمیدی، عصبی نمیشی، بحث و مخالفت نمیکنی، گلایه نمیکنی(سخته ولی لازمه) 

بعد از حساسیت زدایی، اخه جای اینا خالی میشه، یعنی بحث و دعوا نیست عصبانیت نیست و ... باید ی چیزی جاشو پرکنه، اون موقع س که محبت بجا و مناسب نشون میدی تا بیشتر درکت کنه 

ولی اونم راه داره 

بدون انتقاد

بدون یاداوری گذشته

غیر مستقیم 

درنتیجه، چند هفته بعد سعی میکنه کمتر کنه

فقط شما باید قوی باشی 

کم نیاری

گریه نکنی

ناراحت نشی که رو بچه تأثیر داره

در عین حال برای کارایی ک دوسداری زمان بذاری 

طوری ک همسرت ببینه تو کلا داری برا حال خودت تلاش میکنی، شادی و اراسته فقط بخاطر خودت 

(اینجا چه اتفاقی میفته؟ اینجا تمرکز رو از رفتار همسر برمیداریم و میاریم رو خودت) 

زمان بده به خودت و همسرت ... 

این رابطه رو از ی جایی باید اصلاح کرد

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
 عزیزم مشخصه همسرت مهربون شدنی خیلی مهربونه، عصبی شدنی هم بد عصبانی میشه، ولی چون به این رفتار ...

دانشگاهو كه نميتونم ادامه بدم چون دوترمه نرفتم و الان با اين شرايط جون كنكور خوندنم ندارم. من الان دقيقا چيكار كنم در جواب كار ديشبش غذاهايي كه تو حال ريخته جمع كنم؟ ناهار درست كنم؟ ميشه تا يه مدت راهنماييم كنين كه هر روز چه كارايي انجام بدم و من نتيجه رو بهتون بگم ببينين با اين شرايط خوب ميشه يانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ترم هم نرفته باشی میتونی همونجا ادامه بدی، پیگیری میخواد 

غذا ها رو فعلا جمع نکن، ولی ناهار بپز 

بعد وقتی اومد جلوی خودش کم کم شروع کن یکم تمیز کردن غذاها (نه با اخم نه با محبت، عادی و بدون هیچ هر حرفی) 

شاید خودش بیاد کمک، اروم اروم جمع کن 

اگر نیومد، بگو من دستم بنده اینجا رو یه دستمال بکش 

بعد دستمال رو بذار زمین و برو اشپزخونه مشغول غذاپختن شو 

هیچی نگو و ب کارت ادامه بده 

دو ترم هم نرفته باشی میتونی همونجا ادامه بدی، پیگیری میخواد  غذا ها رو فعلا جمع نکن، و ...

پس براي مهرسال بعد پيگيري ميكنم اگه خدابخواد ادامه ميدم. خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايي هاتون انشاالله كه زندگيم بهتر شه ممنون كه برام وقت گذاشتين

پس براي مهرسال بعد پيگيري ميكنم اگه خدابخواد ادامه ميدم. خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايي هاتون انشاال ...

اره حتما ...

هیچوقت خواسته هات رو محدود نکن 

همسرت یاد میگیره همراهیت کنه 

اینجا کمتر میام فرصت نمیکنم پیگیر باشم، ولی هر سوالی داشتی بپرس وقتی خوندم راهنمایی میکنم

فقط یادت بمونه گلایه نکنی 

با اقایون وقتی باید صحبت کرد که امادگی شنیدن دارن 

پس فرصت بده و با رفتارت کم کم تغییر ایجاد کن 

قوی باش عزیزم 

برای خودت و فرزندت 🍃

اره حتما ... هیچوقت خواسته هات رو محدود نکن  همسرت یاد میگیره همراهیت کنه  اینجا کمتر م ...

سلام خوبين؟ ببخشيد خانوم من به حرفتون گوش دادم و اخلاقمو خوب گرفتم حتي شبايي كه ميرفت بيرون اما بدترشد از اون روز يه شب ٤ونيم اومد يه شب ١اومد يه شب ٣ونيم اومد يه شب اصلا نيومد فرداش ساعت٩صب اومد😔 الانم اومد ظرف برداشت كه بره ديگه طاقت نياوردم دوباره دعوامون شد داد و بي داد كرد و رفت😔. شوهر من جنبه رفتار درستو نداره😔

سلام عزیز دکتر حبشی هم مشاوره تلفنی میدن تو سایتشون میتونی شماره پیدا کنی.

سلام ممنون عزيزم ولي اونا يه هزينه اي ميگيرن من ندارم بخاطر همين تو ني ني سايت كمك خواستم😔

سلام ممنون عزيزم ولي اونا يه هزينه اي ميگيرن من ندارم بخاطر همين تو ني ني سايت كمك خواستم😔

سلام

طاعاتتون قبول باشه ان شاالله

نه عزیزم دکتر حبشی برا مشاوره تلفنی پول نمیگیرن.