الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا جزو محالاته یک در میلیونه ول کن بابا حامله نمیشی
وای خدا کنه همش با خودم می گم زعفرونی چیزی بخورم کهواگرم شدم رفع شه ولی می ترسم یه مدتم هست همش خواب یه بچرو می بینم که من مادرشم و اونو تو عقد حامله شدم معمولا هم خوابام درست در می یاد حتی قبل ازدواج با شوهرم یه بار کامل توی خواب دیدمش😔😔
نبابا خداشاهده مام دخول نداشتیم من از همون پیشاب می ترسم
من دقیقا یکی از دوستام این اتفاق براش افتاد
حالا اون هیچی من شب عروسی عادت شدم بعد خب قطع نشد رفتم دکتر برام ازمایش بارداری نوشت گفتم خانم دکتر من عقد بودم هنوز دخترم گفت ربطی نداره ممکن باردار شده باشی گفتم فقط یک ماه قرص نخوردم( کلا برای کیست قرص ضد بارداری می خورم) گفت بازم احتمالش هر چند کم هست برو ازمایش بده
وای خدا کنه همش با خودم می گم زعفرونی چیزی بخورم کهواگرم شدم رفع شه ولی می ترسم یه مدتم هست همش خواب ...
میگن بعضی خوابها که میبینیم بخاطر اینه که فکرمون درگیره اون مسئله هستش شما هم بروعشقتو کن منم استرس داشتم یوقت نشم اما الان که ازدواج کردم انقدر آدم دیدم که مشکل دارن میگم این موضوع اصلا پیش نمیاد و خیلی خیلی خیلی کمه شما هم هروقت اقدام کنی و بخای بچه دار بشی درک میکنی حرفم و ول کن بابا فکر تو درگیر نکن
هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖