2777
2789
نع نیس اخه چطوری؟ ازطریق گردافشانی؟ 

چندین مقاله خوندم نوشته بود هرگاه دو ا..ل..ت در نزدیکی هم قرار بگیرن شانس بارداری وجود داره و حاملگی با پیشابم حتی هست با وجود پرده ی بکارت

عزیزم خیلیاش چندساله دخول دارن و بدون جلوگیری رابطه دارن هنوز حامله شدن بعد شما بدون دخول حامله بشی؟ ...

چرا نیست عزبرم،یکی از نزدیکان من همین اتفاق واسش افتاده

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دوران عقد خط قرمز حفظ کردم خیلی برام مهم بود ولی اگر یه درصد این اتفاق می افتاد عروسی جلو می ...

نبابا خداشاهده مام دخول نداشتیم من از همون پیشاب می ترسم

چندین مقاله خوندم نوشته بود هرگاه دو ا..ل..ت در نزدیکی هم قرار بگیرن شانس بارداری وجود داره و حاملگی ...

اینا جزو محالاته یک در میلیونه ول کن بابا حامله نمیشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چندین مقاله خوندم نوشته بود هرگاه دو ا..ل..ت در نزدیکی هم قرار بگیرن شانس بارداری وجود داره و حاملگی ...

🤦‍♀️بحث حاملگی با پیشاب خیلی طولانیه بایدبری بخونی 

ک اونم بادخول میشه ن بدون دخول

الان عقدی حالتو درک میکنم منم استرس زیادداشتم ولی فقط بادخول و........ آدم حامله میشه 

چرا نیست عزبرم،یکی از نزدیکان من همین اتفاق واسش افتاده

یک درمیلیونه ولی من میگم نیس خیلی خیلی خیلی کم هستن اینجور ادما

اینا جزو محالاته یک در میلیونه ول کن بابا حامله نمیشی

وای خدا کنه همش با خودم می گم زعفرونی چیزی بخورم کهواگرم شدم رفع شه ولی می ترسم یه مدتم هست همش خواب یه بچرو می بینم که من مادرشم و اونو تو عقد حامله شدم معمولا هم خوابام درست در می یاد حتی قبل ازدواج با شوهرم یه بار کامل توی خواب دیدمش😔😔

نبابا خداشاهده مام دخول نداشتیم من از همون پیشاب می ترسم

من دقیقا یکی از دوستام این اتفاق براش افتاد 

حالا اون هیچی من شب عروسی عادت شدم بعد خب قطع نشد رفتم دکتر برام ازمایش بارداری نوشت گفتم خانم دکتر من عقد بودم هنوز دخترم گفت ربطی نداره ممکن باردار شده باشی  گفتم فقط یک ماه قرص نخوردم( کلا برای کیست قرص ضد بارداری می خورم) گفت بازم احتمالش هر چند کم هست برو ازمایش بده

من دقیقا یکی از دوستام این اتفاق براش افتاد  حالا اون هیچی من شب عروسی عادت شدم بعد خب قطع نشد ...

اره احتمالش که هست من نمی دونم اگه بشم نگهش دارم یانه ؟

نگهش ندارم گناهه و یه عمر عذاب وجدان و ...

نگهش دارم ابرو ریزیه😔

وای خدا کنه همش با خودم می گم زعفرونی چیزی بخورم کهواگرم شدم رفع شه ولی می ترسم یه مدتم هست همش خواب ...

حالا انقدر دختر خوب لازم نیست بخودت استرس بدی احتمالش خیلی کم فقط حواست جمع کن 

وای خدا کنه همش با خودم می گم زعفرونی چیزی بخورم کهواگرم شدم رفع شه ولی می ترسم یه مدتم هست همش خواب ...

میگن بعضی  خوابها  که میبینیم بخاطر اینه که فکرمون درگیره اون مسئله هستش شما هم بروعشقتو کن منم استرس داشتم یوقت نشم اما الان که ازدواج کردم انقدر آدم دیدم که مشکل دارن میگم این موضوع اصلا پیش نمیاد و خیلی خیلی خیلی کمه  شما هم هروقت اقدام کنی و بخای بچه دار بشی درک میکنی حرفم و ول کن بابا فکر تو درگیر نکن