2777
2789
عنوان

عمل بسته بینی

605 بازدید | 12 پست

بچه ها کی تا حالا خودش یا اطرافیانش عمل بسته کردن ،راضی بودن ,اسم دکتراتون  هم بگید لطفاً ؟ چند وقت طول می‌کشه تا تنفس طبیعی مثل قبل عمل بشه ؟ بچه ها دقیقا مثل قبل عمل چون من فوبیای خفگی دارم اگه یکم بینیم کیپ بشه روانی میشم ،ممنون خوشگلا

عمل بسته چیه؟

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از داخل سوراخ‌ها عمل میکنن ،بینی کامل باز نمیشه ، برای ایرادهای جزیی این عمل پیشنهاد میشه

اهان..مرسی.❤

تاحالا نشنیده بودم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

هیچوقت بسته عمل نکن پشیمون میشی  بالاخره قراره بیهوش بشی و بالاخره همون کبودی هارو داره بخاطر ...

آخه بینیم همه چیزش خوبه فقط یه قوزه کوچیک داره ، اگه بخوام باز عمل کنم بیخیال عمل میشم ،از یه طرف میگن باید دکتر خیلی ماهر باشه تا به بافت بینی توی عمل بسته آسیب نزنه کلا گیجم

آخه بینیم همه چیزش خوبه فقط یه قوزه کوچیک داره ، اگه بخوام باز عمل کنم بیخیال عمل میشم ،از یه طرف می ...

من کار دکتر حسنانی رو دیدم که بسته انجام داده سوراخ های بینی تا یه مدت باز و بزرگ میمونه تمیز درنمیاد کارش مثل وقتی باز باشه با اینکه قبلش سی تی اسکن هم میگیره اما نمیتونه استخون بندی بینی رو دقیق ببینه 

از من میشنوی نکن مجبور میشی چند وقت بعدش ترمیم کنی دیگه خود دانی