2777
2789

من بعضی اوقات دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار .خدایا این عتیقه دیگه از کجا پیداش شد .اومد روسرمن هوار شده .دیگه از دست مشنگی هاش 

خسته شدم به خدایا .

حالا بدبختیم اینه که قبولم نداره .میگه من چیکار کردم که ناراحت میشی .نمیدونم این دسته از  مردا چه مرگشونه لعنتی ها .یه مدت هم نمیره ور دل ننه باباش که یه نفس راحت از دستش بکشم .خدایا این بشر چرا اینقدر رو اعصاب منه😥🐫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بره ور دل ننه باباش؟؟؟😐 بیخیال عتیقه ترش نکن

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

وای شوهر من دیشب میگفت من نعمتم کاملا جدی میگفت داشتم شاخ درمیاوردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من فکرنمیکنم فنا شدم اما آرزومیکنم مادرم موقعی که منو زایید سنگ میشدم پرتم میکرد دور دورا😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️