2777
2789
عنوان

شیرگرفتن

74 بازدید | 11 پست

سلام بچه من اولا خیلی بد شیر میخورد خیلی کم با اینکه خیلی شیر دارم ولی الان خیلی بیشتر میخوره حتی شبا تا ۲ساعت داره میخوره ۵ ماه دیگ باید از شیر بگیرمش خیلی میترسم چون روزب روز داره وابسته تر میشه و بیشتر میخوره چ کنم؟ 

بچه منم اینجوری بود 

همش شیر میخورد چند ماهشه؟

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کار موقعی که خواسی بگیری .

چسب پهن بزن رو جی جی هات 

بعد بگو بوفه شده جی جی کخخخ کخ 

خودش میره 

هرچی بیشتر میگززه وابستگی بیشتر ...

ولی خودت یع مریض میشی دو شب اول از درد سینه تب و پا درد وووووو 

عزیزم خودتو اذیت نکن با این فکرا به موقعش خیلی راحت از شیر میگیریش 

بچه منم خیلی وابسته بود خیلی با این فکرا خودمو اذیت کردم ولی یه کاربر اینجا بهم روحیه داد خدا کمکش کنه از وقتیاز شیر گرفتمش خیلی راحت تر شدم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
یکسال و ۷ ماه

الانم میتونی از شیر بگیری یک سال و ۷ماه تقریبا کافیه 

اخه اینقد که شیر میخورن دیگ میلی به غذا ندارن 

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

نگران نباش اگه بخوای ازشیربگیریش بروعطاری بگومیخوام بچم ازشیربگیرم ی چی به اسم صبربت میده تلخ وبدبوه بزنی به سینت عمرادیگه بیادطرفت حتی بس بگی بیابخورتمیزه دیگه نمیاد

الانم میتونی از شیر بگیری یک سال و ۷ماه تقریبا کافیه  اخه اینقد که شیر میخورن دیگ میلی به غذا ...

باباش نمیزاره تازه همیشه یادش میندازع ک شیرنخورده اونم شروع میکنه ک جی جی میخواد

اره یکم زود شد ولی بدنم داغون شده بود کل استخونام درد میکرد ریزش مو و ....این شد که گرفتمش

کلسیم بخور حتی هرماه قرص کلسیم بخور ان شاءالله ک بهتر و بهترتر میشی