2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقد میکنم توگل بخدا

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

بچه ها این کرونا به نظرتون بعد ماه رمضون تموم میشه اخه ما عروسی داریم نمیدونم میگیرن یانه

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
بچه ها این کرونا به نظرتون بعد ماه رمضون تموم میشه اخه ما عروسی داریم نمیدونم میگیرن یانه

اخه سالن ها ک نمیتونن تا یک سال یا دوسال خودشون ورشکست کنن الان همه جا بازه بهشون فشار بیاد هیچ کس نمیتونه جلوشون بگیره

زمستون ک بدترهم میشه کلا نمیره این مریضی مث انفولانزا میمونه تا واکسن بیاد

الله توکل ،زمستونم نره دیگه اگه خونواده اجازه بده بدون مراسم میریم🙁🙁میبینی توروخداا شانسمونووو

بابا کرونا هنوز هست شیوعش بالاست بیخیال جشن وتولد وعروسی مهمونی باشید ای بابا چرا بفکر نیستین

اگ بفکر باشه غلط کردن جاده ها رو باز کردن راهای شمال شلوغ شده دندون پزشکی شلووووغ خیابون ترافیک هیچ کس رعایت نمیکنه بعد اسم عروسی میاد دیگ بفکر سلامتی می افتن