2777
2789
مسئله اتاق خوابه؟!!!شما صبح بلند شی یه مرد نامحرم دم دلت باشه تا شب میخوای راحت باشی دراز بکشی نمیدو ...

این کاربر آقاست انتظار نداشته باش درک کنه یه خانم چقدرررر معذبه 🤦🏻‍♀️

خب. مادربزرگ حتی خونه خودتم بیاد مشکلی نداری اما یک ماه، شوهره خواهر شوهرت توو خونت باشه سخته. متاه ...

شاید شوهرش باهاش نیاد

مرد که بیکار نیست یکماه خونه داماد بره عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا مامانبزرگم همیشه میاد سه چهار هفته می مونه اصلا بدم نمیاد😕😂😂

اخه مامان بزرگت اولا مامان بزرگ خودته و راحتی باهاش و دوما یه نفره !این میخواد با شوهر و بچه هاش بیاد!!!اصلا قابل مقایسه نیست

حالا عروس ما پادشاهی میکنه ما اصلا خونشون نمیریم خودشون میان یه هفته میمونن بازم من سختمه از اون موقع که میگم سلام ثانیه شماری میکنم بگم خدافظ

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
شاید شوهرش باهاش نیاد مرد که بیکار نیست یکماه خونه داماد بره عزیزم

اصلا نمیخونی تاپیکو ها. 

نوشته همرو. حتی نوشت شوهرش بیکاره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
همیشه زود قضاوت نکنید.من خواهرم میرفت خونه ی داداشم یعنی هر هفته اندازه یه میلیون براشون خرید میکرد ...

بحث سر پول و خرید نیست که.یه ماه  آسایش بهم میخوره تو خونه خودش راحت نیست .آزادی نداری .توروخدادرک داشته باشین

اخه مامان بزرگت اولا مامان بزرگ خودته و راحتی باهاش و دوما یه نفره !این میخواد با شوهر و بچه هاش بیا ...

مامان بزرگش خونه باباش میاد حالا. خونه خودش بود قطعا معترض میشد 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حالا عروس ما پادشاهی میکنه ما اصلا خونشون نمیریم خودشون میان یه هفته میمونن بازم من سختمه از اون موق ...

خونه منم همشون میان مشکل ندارم خیلی میموتم وای این دست به هیچی نمیزنه دو تا بچه کوچیک داره خودشو با اونا سرگرم میکنه