2777
2789

دوستان من این چندوقت اخیر چندتا از دوستامو تو اینستا پیدا کردم که همدیگرو فالو کردیم

حالا با اینکه اونا منو فالو میکنن و منم فالوشون میکنم  ولی از لیست فالوور و فالویینگای من حذف شدن کلا هیچ جا هم برام اسم کاربریشون نمیاد

چرا اینجوری شده؟

فک کنم قرنطینه تاثیرشو رو اینستا هم گذاشته😒

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

عنوانم اشتباه شده

اینستاگراممممم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

با اجازه استارتر عزیز

سلام خانوما من میخوام مارشمالو درست کنم تو دستور شربت ذرت داره. 

رفتم لوازم قنادی نداشت. میشه عسل یا گلوکز رو جایگزین کنم ؟

یا اصن چیزی سراغ دارید جایگزین کنم؟
عسل هم بزاری رو حرارت خراب میشه 

نمیدونم باید چکار کنم

میشه راهنماییم کنید لطفا؟

غصه اگر هست، بگو تا باشد... من هنوز میخندم!😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکت کردن😊

آخه بهش پیام دادم گفت من تورو فالو دارم

و اسم منم تو فالورها و فالویینگای اون هست

بلاکت کردن . اگر اسمشون رو میزنی چیزی نمیاره

نه آخه اسکرین فرستاد من تو لیست اونا هستم

ولی واسه من نمیاد اسم اونا نیست

بلاکی 

نه والا

بلاکو خودم میفهمم چجوریه

با اجازه استارتر عزیز سلام خانوما من میخوام مارشمالو درست کنم تو دستور شربت ذرت داره.  رفتم ل ...

من با یه دستور دیگه درست کردم با پودر ژله،شکر،آب،همرو با هم مخلوط میکنی خیلی با همزن میزنی تا کف کنه... به همین سادگی... 

معمولااین شرایط بلاک هستش

اصلا موندم خودمم چش شده

با اجازه استارتر عزیز سلام خانوما من میخوام مارشمالو درست کنم تو دستور شربت ذرت داره.  رفتم ل ...

عزیزم چرا تاپیک نمیزنی  ک راهنماییت کنن؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤